Blogshop di KZNabihah Boutique ~



Bismillah,


Assalamualaikum semua…macam lama lak rasa tak update blog, ibu sibuk ngan satu projek ni….sibuk sangat sampai takder idea mari nak update…tapi shoping online sempaaaatt, idea curah curahhh…ekekeke


Okeylah, hari ni takder cerita banyak2…cuma nak cerita shopping online kat KZNabihah Boutique hari tu, boleh tahan jugak baju2 kat boutique online Nabihah ni…kebanyakkannyer ibu berkenan, tapi ibu baru try test order satu baju ni…boleh tahan dan of kozlah ibu puas hati dengan kualiti baju tu…penghantaran pun laju jugak….


So ibu suggest lah kat aweks2 jom belek2 baju kat blogshop Nabihah ni…puas hati membeli, menang lak memakai…itu pada pendapat ibu ya…pada Nabihah, thanks ya sis memang puas hati…jom tengok sat ibu pose…nak jugekkk...boleh?


Picture has been removed by the my :)
baju putih tu jer yang ibu shoppingkan…
semenjak dua menjak ni berkenan pulak ngan baju puffy side ni..
dia punya design puffy tu ibu rasa ngancamlah sangat…
next time ibu datang lagi boutique awak ya bihah Send a kiss


Tukar story jap!

Tuuuulah dia………ibu rasa budak kat bawah ni laaaggi comel!!



danisha
uwa..uwaa uwaaaa…..
bila tengok dak kecit ni malam tadi dia n der brader datang serbu rumah ibu malam tadi….tetiba ibu teringin nak anak pompuan lah pulak!!…boleh gitu?…uwaaaa….
Naper lar awak ni tomei shangat laahh Danisya….Acik geram nieh tengok awak…rasa nak makan2 masuk lam perut Acik pastu keluarkan balik jadik anak Acik lak…..nak tak Danisha??….ekekeke

P/S ku : Lepas tu Danisha pun lari laju laju….Annoyed

kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

cun cun!!i pon suka baju puffy camtu..tp tang baju ni malas lah nk beli on9 takut x muat

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa susah gak babe...i pon kadang takut gak tak muat...tapi gelora di hati ni kekadang takleh nak menahan...akaka

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

perrgh! macam anak dara.boleh lah lepas ni buat anak dara...ahahah

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ wakakaka...stetmen takleh blah...boleh kene ngene gitu yek...ekekeke

cik bihah berkata... Reply To This Comment

hehehe..tq kak.. =))
cantek akak pakai baju nie..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cik bihah datang pun..ekek, mekasih ya =))

Myfrin's story berkata... Reply To This Comment

Salam, shiela. Wah, cantik la baju tu. Klu body cantik, pakai apa pun mesti ngam.....:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Myfrin's story mekasih kak imun...lama kak imun tak datang sini, shiela pun lama tak datang sana....erk!...ekeke, ti shiela gi jeguk2 ya =))

Azmiatie AR berkata... Reply To This Comment

Danisha dah pakai tudung...nanti tggu yaya plak ye....ekekeke

shiela latif berkata... Reply To This Comment

@Azmiatie AR haha...alya tak pakai takper, nak tutup rambut lum ada lagi..ekekekeke

Azmiatie AR berkata... Reply To This Comment

Akekeke...dah start pakai dah...ajor awal2...hehehe...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Azmiatie AR comel !! geram tengok alya pakai tudung tadi...nanti dtg umah acik pakai tudung jugak k :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...