Ibu nak watermark free dari nardnaddy ~


Bismillah,


Assalamualaikum semua….hari ni lak ibu nak buat entri permintaan manjaku kat Nard Naddy lah….nak request Nard buatkan bu punya  watermark cute2 sangat2 boleh tak?..syarat2 nyer macam yang Nard tengah baca lah ni…sis tergoda dengan design watermark yang cute tu (free lagik…ekeke)…..


Macam nilah ucapan Nard masa nak bagi watermark cute free kat mana2 blogger yang berminat ~


okay, untuk readers kat luar sana yang nak watermark macam ni. i boleh tolong buatkan. free of charge. tapi kena buat satu entry for me. bukan apa sebab senang u all masukkan je pic apa you all nak dekat entry tu so i just grab it there. :)
tajuk entry: saya nak watermark free dari nardnaddy
mesti letakkan
  • gambar untuk watermark
  • caption untuk watermark.
  • url blog anda
  • colour font yang anda nak
  • email anda.
  • last but not list, letak link blog i dalam entry tu.
ini bukan contest ye. sebab i akan bagi untuk semua yang buat entry. bukan apa. saja nak asah bakat dalam photoshop. selain tu, boleh juga tolong anda anda semua kan?.
sampai hujung bulan februari ni je tau. cepattt!!. dont miss it. :))


Okey,

* gambar tuk watermark:
 sambung kakak22 @ danial 1 @ header cuti2 malaysia3

+ dengan 2 ikon cute mana2 yg dibwah nie k cayang??.. =))

user.appicon.0z6pqxXJ0user.appicon.5e3Rf95hduser.appicon.74Bs5NtTquser.appicon.134c1oSTFuser.appicon.178oDg3G2ruser.appicon.1696EmW788

pandailah nard edit cute3 yek?…comey2 tau?…demand lak ibu..hekhek


* caption watermark : Shiela Latif


* colour font : #ffffff


* last but not least letak URL link Nard kat sini : http://nardnerd.blogspot.com/



P/S ku : okey, sis dah letak semua term dah kemudahan yang Nard perlukan, tinggaii tunggu watermark cute2 dari nard k…..mekasihhh banyak2!! =))







kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

shila ariff berkata... Reply To This Comment

salam pagi & salam kenal,

sekrg ni ramai yg guna 'watermark' kan..as security ye..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@shila ariffsalam kenal shila arif...eh, nama kita sama lah.ekeke

yer lah, watermark tu tuk keselamatan gambar2 kita yang kita post ke internet...bukan apa langkah berjaga2 jer =))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

sheila memang pandai bab2 nieh...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ mekasih banyak2...yang ni aku mintak tolong ngan orang lah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...