Selamat Hari Lahir Danial…4 tahun dah =))


Bismillah,


Assalamualaikum semua…..pagi buta ni ibu saja nak meluangkan masa update entri belated birthday Danial…dah lambat berapa hari ni?…. 7 Febuari hari tu Danial genap lah 4 tahun. Tahun depan baru dia boleh gi sekolah…dah tak sabar sangat gamaknye nak gi sekolah tu…rajin yer?…mintaklah rajin tu berpanjangan yer sayang…


Tahun dulu-dulu iaitu 3 tahun sebelum ni (skema nye) Danial sambut dengan hadiah je…ayah lah yang belikan..tahun ni kebetulan kita ada kat Perak masa cuti gi Langkawi hari tu, masa nak balik ke JB MOKDER (kakak ibu yang no 2) dengan anak perempuan dia yang ibu panggil “kakak” saje…..ada belikan Danial cake besday…


1st taim tu Danial dapat cake, merasa gaklah ko nak motong cake yer sayang…ekeke, sian…bolehlah dari takder walau kecik tapi sedap!…lembut je cake nya…tak membazir lak tu..hmmmm, mekasih banyak-banyak pada MOKDER & “kakak” dah sudi ingat besday Danial…kalau diorang ingat je pun ibu dah terharu sangat!…inikan lagi siap beli cake…kira hadiah besday Danial lah tu…
”Nenial sayang MOKDER ngan “kakak”!!



danial birthday2
cake dah kena belah ngan Danial dulu…


danial birthday
alaahaiii…siannya diaaa..1st time dapat cake..hehe


danial birthday3
aaa…mekasih “kakak” dah belikan nenial kek ye…nenial saaaayang kakak!


danial birthday5
Danial request ngan ayah nak jalan jalan tey ell aje…jadik ayah pun bawaklah…sebab tak sampai hati..lagi satu sebab ayah nak tebus yang hari tu Danial jatuh lam longkang sampai bocor dahi…ni kira ayah tengah sayang Danial + rasa bersalah lah tu….malam tu Danial dapat tido kat hotel ?? bintang pun ibu tak tau naa…hahaha…jadiklahhhh…


danial birthday7
ni siangnya….hari nak balik ke JB, ayah bawak Danial pusing pusing tey ell…
pastu singgah bentar di Pasar Seni….jumpa menda ni…
sebatlaaaahhhh…bukti bukti ibu ayah bawak Danial jenjalan tey ell…
kemain lagik berposing….ceh ceh…siap toncet2 tumit kaki
nak ngalahkan menda kat belakang nuu….


danial birthday6
nilah dia besday boy….
sekarang ni perkembangan dia dah pandai ambik gambar candid..
gambar ibu, gambar ayah, gambar adik…gambar dia apatah lagi..
tak cayer??…yang kat atas nu bukti dia ambik sendiri gambar candid dia…
kemain lagi posing tang air wajah tu…hehiiiiii…geli ati ibu tengok!
comeyyy!!


danial birthday8
yang ni pulak ayah dok layankan dia punya kehendak hati……
ayah pun terpaksalah walau kat jeti time tu punyalah ramai muslimin dan muslimat yang
tersadai kelesuan……
yang penting anak heppy…
(jangan pandang pada fizikal dan wajah sahaja, pandang dalam hati budi baru tahu kelembutan seseorang itew)
peace yah!!


p/s ku : Selamat hari lahir yang ke 4 tahun sayang Muhammad Danial Yusof…ibu saaaaayang! Danial…macam yang Danial selalu cakap-cakap kat ibu “Nenial nak sayang ibu aje”…”tak nak marah-marah..nak sayang aje”…jadik ibu takleh lah marah Danial kan?…pandaiiii anak ibu….apa yang penting Danial heppy je masa tu…ibu ngan ayah pun tumpang heppy sama ya……






kalau suka LIKE k... :D

32 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

AiDa AzRyN berkata... Reply To This Comment

ep besdey danial.. :)

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

happy belated birthday Danial, nak game angry birds tak? :D

suruh ibu download ye ki3..

"ibu, nenial nak game tu"

Lelord berkata... Reply To This Comment

oooo besday menantu aku ek...

belated besday danial

~ Lady ell ~ berkata... Reply To This Comment

happy belated birthday danial...
semoga menjadi anak yang boleh ibu ayah banggakan...selamat menempuh cabaran hidup yg bakal mendatang...semoga berjaya!!♥♥

ahaks kak lelord...awal2 dh tempah menantu eh...

missSenget berkata... Reply To This Comment

happy besday daniel..

moga membesar dengan sihat dan kuat~!!!

Mama Hanim II berkata... Reply To This Comment

happy besday daniel.. moga sihat selalu..

ieda berkata... Reply To This Comment

eppy bday danial .. ;)

noraim berkata... Reply To This Comment

happy birthday daniel ;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata... Reply To This Comment

epi besday Danial..
moga menjadi anak yg terbaik tuk kuarga.. amin!!!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@AiDa AzRyN mekacih kakak aidaaa... <3

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas ha ha ha....mandai lar ko TE...kang sis download game tu tak cukup TV kang ngan lappy2 ni kena konker danial jek...tsk tsk...ekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord iyer lah mak!..eh! shilap2...iyerlah makshik, besday danial ni...kim shalam kat najla yer...mekashihhh...hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@~ Lady ell ~ AMIN...mekasih aunty ell...suker doa aunty ni...mekasih banyak2 ya... AMIN.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@iedamekashih kakak eidaaa.... =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@noraim mekasih kakakkk =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥ mekashih ummi alya husna... AMIN.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@missSenget mekasih misss... =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mama Hanim II mekasih mama hanim =))

Myfrin's story berkata... Reply To This Comment

Salam, shiela. Selamat Hari Lahir juga buat Danial.....:)

+akufobia+ berkata... Reply To This Comment

danial da besar la.

Yastro berkata... Reply To This Comment

yup...hepi besday Danial

larradanish berkata... Reply To This Comment

hepi besday deniall..kalo dekat auntie leh buatkan kek untuk denial..semoga allah menjadikan danial anak yg soleh dan berjaya di dunia dan akhirat..amin

qellissa berkata... Reply To This Comment

Happy besday Danial..Nape tak jumpa aunty aritu? kalau tak mesti dah dpt adiah tau..=)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Myfrin's story mekasih kak imun... =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ akufobia tulah...lama hang tak mai...besar dah danial...hahahah

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Yastro mekasih yastro...=))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish heheheh...mekasih aunty larra...tulah, kalau lah duk dekat mmg ibu konpem dtg carik maklarra tolong watkan cake...huhu... AMIN.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa mekasih aunty lissa...tulah, danial nak jumpa...tapi masa tak panjang lah...ekeke...mekasih yer =))

apak cikidong berkata... Reply To This Comment

happy birthday daniel!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@apak cikidong mekasih apak!!

♥ eyka elisha ♥ berkata... Reply To This Comment

hepi belated bufday daniel ^^
comey die.hehe =DD

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♥ eyka elisha ♥ mekasih eyka =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...