Terima Kasih NardNaddy ~


Bismillah,


Assalamualaikum semua….ni ibu nak ucapkan terima kasih banyak banyak pada Nard sebab dah buatkan watermark tuk ibu…cute3 lah…comey, Nard bagi ibu 2 choice, tapi ibu kan temahak!…ibu nak dua dua sekali…ekeke


Ni lah rupa bentuk watermark ibu yang ter latest ~


sis1
aaauummmm….
ni pilihan ibu yang pertama sekali..
sebab dia sama ngan header ibu, kira cam pakej lah…
cute3 kan?…thanks banyak2 nard!!


sis2
yang nie pun ok sangat!!
semua ada…ibu, ayah, Danial ngan Adam yang separuh sedar tu
panas terik pun boleh bantai tidor…ish3!!
cayang nard lebih…… Island with a palm tree



ce cuba…ce cuba..kita terai test jap!!

ce cuba ce cuba terai test
waaaa….narik gak kan?


ce cuba yang lagi satu lak tu…

ce cuba terai 2
haaa…lihat..lihat…ceriaaa jek kan?…
tapi…naperlah muker Adam ni suci sangat??
ibu teringin nak muker sesuci Adam ni…
bersih ngan gebuuuu jek…isk3!!


Jadi, pada sesiapa yang berminat nak dapatkan watermark free + cute3 lagi…sila gi blog nard k…tak pun kelik jer kat entri ibu yang ini  Clock 



P/S ku : Ni tadi check2 kat shoutbox si Laling ibu (Lela Lelord) dah ada tugasan tuk ibu…dah kena tag…nak menyahut seruan laling lah kejap…tengok2 apa yang di tag di saaa nuuun….. Thumbs up

kalau suka LIKE k... :D

8 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Zaer!! berkata... Reply To This Comment

Salam sis.Lawa blog ni.Watermark pon leh tahan jugak.Nice one!!

F.H.'s berkata... Reply To This Comment

WATERMARK LAWAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Zaer!! mekasih zaer...sis edit sendiri blog ni guna theme nokia nyer H/P...ekeke

lawa kan watermark baru ni?...thumb up tuk Nard!! =))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@F.H.'s iyeeeeee...nak?...jomlah gi blog Nard...dia buat cute3 tuk awak ti, free jer dik! =))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

nak watermark gak...
xkire...
nak jugak...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ nak?/...boleh, ko gi jerlah buat satu entri nak watermark free ni dari NardNaddy...senang jek, pastu dia laju2 gi buat...gambar ko pilih lah sendiri nak yang macam mana...konpem menarik punya =))

NARDtheNERD berkata... Reply To This Comment

hehehe.
welcome.
:))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@NARDtheNERD =))))))))))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...