BE baruuuu…yeayyy, thanks NUFFNANG!! kak limah sayang lebihhh…



Bismillah,


Assalamualaikum semua…..ibu suker lar hari ni, malam cek2 akaun nuffy ibu dapat BE baru…tu yang bergolek2 kat atas nun…seronok tak terkata…thanks NUFYYYYYYYYYY.....ibu cayang u lebih!!....jom tengok bukti ~


be baruuuu yeayyyy
AirAsiaX New Zealand (India) LB
Patut ar dari semalam ibu nampak dia golek2 kat atas tak berenti2…
thanks banyak2 yer Nuffy, tak sangka boleh dapat BE lagi Smile


Habis citer sal BE ni ada lak lagi tak habis2 keyword yang masuk blog ibu cari menda ni….apa kes lah korang ni madang cari mende ni…apa pasal jugek lah leh sesat kat blog ibu ni jugek…ibu kan baik (uihhh)…cemana leh jadik gini?


mamanakal
mamanakal.blogspot….. ????
tiap2 bulan ada keyword mama nakal ni???
apa yang nakal…???
sabooooo jelah


Okeylah, ibu nak bergembira sikit2 sementara BE baru nak bergolek2 ni…kang hilang dah takleh kumpul wet lak…ekeke…



P/S ku : baru siap edit satu blog semalam…Alhamdulillah, ada rezeki







kalau suka LIKE k... :D

18 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

tahniah babe, i pon dpt BE airasia tu tp x nampak pon menempek kt blog..yg byk mydeal ngan Maxis torch je..ni BE baru ke?

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa mekasih babe, ni BE baru lar ni...dari semalam ada dok golek2 kat atas nun...rugi lak kalau dapat BE tak golek2 kan?...

Mustaffa Khairul Azzam berkata... Reply To This Comment

wah...best bye dpt BE lagi.. mus dah lame x dpt nie...adeis...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mustaffa Khairul Azzam alololo...adalah tu nanti rezeki mus dapat BE...tunggu jek...Alhamdulillah, sis yang jarang update ngan BW ni pun leh dapat...tungguuuu :)

Azmiatie AR berkata... Reply To This Comment

BE? Nuffnang sblm nie ada, tp ilang pas akak edit...huhuhu....ngah carik balik menatang tue...hehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Azmiatie AR akakakaka...yeker ilang??...patut ar ari tu cam nampak kat dalam blog ko, pastu tengok dah takder, ingatkan aku berdelusi...hehehe, masukkan balik ya :))

mommyYen berkata... Reply To This Comment

wow..dah ada BE..bes lah.kita punya belum melekat-lekat lagi ni..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

tahniah geng...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen nanti adalah tu mommy yen...mesti sama BE dia ngan shiela punye :))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ mekasseyyyy.... :)))

Hanis Azla berkata... Reply To This Comment

Alhamdulillah.. murah rezeki kak limah yer.. banyak syok arrr..

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

tahniah2!! lepas nih lagi masyuk lah income dr nuffnang!! kalo ade BE kena up trafik lah cam nih!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hanis Azla Alhamdulillah amin. :))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || mekasih..akaka tang up traffik ni yg takleh blah...traffik pun ciput2 ayam jek :)

Azmiatie AR berkata... Reply To This Comment

BE tue stand for what???

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Azmiatie AR BE tu Buffered Earning yang oi...ti kalau jumpa akak story ler k

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

hehe sis, bila nak updatenya dah dapat BE tu, baru dapat banyak page impression :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas bz siket ler menjak 2 menjak ni...dapat order edit blog...eccehhhh...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...