Edit Blog RM20 sahaja…….ini siriuuuss ~


Bismillah,


Assalamualaikum semua, hari ni ibu nak citer tentang profession terbaru ibu (amboi)…dari takder kerja jadik ada kerja. Okey…refer to tajuk entri kat atas nun…skang ni ibu tengah open table pada sesiapa jugak geng2 blogger ibu yang berminat nak blog di edit mengikut kehendak hati nurani memasing dengan harga serendah RM20 sahaja (harga setelah difikirkan dengan semasak-masaknya)


Pada yang takder blog tu (contoh macam kawan2 ibu kat FB) yang nak ibu setup kan satu blog plus2 edit2 ni pun ibu charge RM20 sahaja. Untuk geng2 blogger op koz lah tinggal edit2 jer kan? tapi dengan wajah nan baru gitu....ekeke…masa ibu open table nak edit blog kat FB hari tu (ibu on balik FB sebab tak menahan rindu ngan kengkawan FB…khekhekhe), tup tup tak sampai 5 menit dah ada kawan2 yang sudi nak tempah…padahal memula ibu tak yakin tu…


2 orang kawan sekolah ibu dulu dan seorang Cikgu sekolah ibu dulu…adeiii, baiknyer cikgu ibu sudi nak menempah kerja2 mengedit blog dia kat ibu…tapi dia punya belum buat lagi…ibu baru jer siapkan 2 blog kawan ibu…nak tengok??..yang ni personal blog…..MummyCats Lover (kelik jom follow sekali)….kawan ibu yang ni Puan Avy peminat setia kucing2 comel…jadi theme blog dia ibu bagi meoww meoww siket lah plus pinky2 gitew..…meoowww…

 


Lagi satu blog D’Kurnia Wedding Creation Bridal Boutique….bridal boutique ko, kawan ibu yang ni pulak nama dia Puan Eilah ada bisness andaman, macam-macam pakej dia ada…so pada yang nak berkahwin tu boleh2 lar jengah boutique dia ni…theme blog boutique ni dia request nak kaler purple & black, n ibu pun ikut jer senang citer, ibu tambah ngan sulaman benang emas lagik (amboii) elegen gitu…dari A sampai Z ibu kasik settle…so dua dua kawan ibu ni puas hati dengan hasil air tangan ibu…Alhamdulillah….itu yang buat ibu lebih senang hati….. 


kelik kat sini baru nampak semua……~


Sebenarnyer pencetus idea yang suh ibu buat kerja edit2 blog ni kawan baik ibu dari geng2 blogger jugak, siapa lagi kalau bukan Ceroi si meniti senja….ibu nak ucap tima kasih banyak2 kat ceroi sebab bagi ibu idea n semangat nak buat kerja edit blog ni….dari sesaja leh dapat wet gak kan?....ekeke…dengan dia jugak ibu belajar buat symbol <3 ni (apa tu?…akakaka)…mekasih banyak2 kawan!!…jasamu akan kukenang jua...


Jadik, pada kengkawan ibu yang nak blog di edit dengan harga runtuh RM20 sahaja…silalah tinggalkan komen kat link entri ni ataupun email ibu kat zasillahariffin@yahoo.com (kalaulah ada yang sudi yer)….ibu setia menanti di sini… cecewah ayat mengayat berbunga2….



P/S ku : Nak siap2 fresh kan otak tuk edit blog Cikgu ibu lak dia nak theme biru tenang gitu…nak buat special2 tuk dia…yang harusss, ilmu yang diturunkan dulu sentiasa dikenang. Untuk adik iparku pulak wahai si Atie…cemana ku nak edit blog hang tu kalau ID ngan Password ko tak bagi2 lagi…ce citer?…ce citer?…..






kalau suka LIKE k... :D

22 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

mommyYen berkata... Reply To This Comment

aww...bes nya kerjaya baru ni sheila.bagusla kan..dah dpt jana income sendiri melalui minat mendesign ni.i suka tau...

blog ni memang cantik sbb sheila memang kreatif la..hihik.

i pun nak tempah.nanti i bagitau dgn lebih detail yeh..mbe i ajak my bff sekali.. :)

siti zaleha berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
iza berkata... Reply To This Comment

As salam..
Wow, nak edit blog pun kena caj ke?
Hmmm..ingatkan nak edit bagi mesra SEO tadi...

Azmiatie AR berkata... Reply To This Comment

hehehe...nakkkkkkkkkkk...nnti org tggalkan pasword kat hp akak...hehehe...gmbr2 yang chantek atie drop kat msg email akak...Love u so much...muah2.....hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

ayat ko citer hal aku tue wat aku nak nanes la...
<3

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

bagus ni bole buat pendapatan sambilan..
kami baru je edit blog..:)

Myfrin's story berkata... Reply To This Comment

Salam, shiela. Wah, aktiviti yang boleh menjana pendapatan. Kak sokong usaha shiela ni.....:)

win@momyShaneQeisha berkata... Reply To This Comment

hai shiela, 1 usaha yang baik.shiela pandai m'edit ya.patut la blog nie cantik
*saya pun nak tempah..:)nanti saya akan email shiela ttg tempahan & bayaran

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen ai mommy yen...thanks y kata2 semangat tu.

kalau nak tempah nanti email detail ya :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@iza owh...salah rumah lah awak masuk ni ya dik...akak edit kira habis tenaga ngan idea ngan karen ngan broadband jugak ler...tu pasal akak caj..

tapi kalau nak tutor mesra seo free awak google jek...banyak link yang akan keluar..kalau yang berbayar pun ada jugak...lagi puas hati kan..

apa kata orang tu...mahal membeli menang memakai... ;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Azmiatie AR wowww...excitedd nyer adik aku ni...ti akak buatkan yer ;) special... :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ aku pun sedih gak ni...uwaaaa....ekeke <3

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe KaMi tulah...akak saja suker2...ada lak yang nak request...Alhamdulillah...rezeki anak2 :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Myfrin's story mekasih kak imun...sayangggg kak imun lebih dah bagi semangat yang postive kat shiela :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@win@momyShaneQeisha hai mommy shane...mekasih ya dah sudi nak tempah...shiela tunggu email dr mommy...skang ni ada banyak order masuk...shiela settlekan diorang punya order dulu k :)

cik diba berkata... Reply To This Comment

nak juga...leh x???

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cik diba boleh je dik...email akak k :)

wan nurul hezrina berkata... Reply To This Comment

salam..kak,nurulnie..nak tempah jugak.dapat blog akak dr ajumohit=)ada dah nurul email

Nor Idayu Abd Rahman berkata... Reply To This Comment

Nak tempah jugak... Email ayu boleh... noridayu.abdrahman@gmail.com

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata... Reply To This Comment

sy dr haritu mmg carik org yg nk amik upah edit blog..sy nakkk.

PM sy kat fb Rina AVAIL ya :). Senang nk communicate.

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Hey there! I know this is kinda off topic however I'd figured I'd ask.

Would you be interested in trading links or maybe guest

authoring a blog post or vice-versa? My website goes over a

lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other.

If you might be interested feel free to send me an e-mail.
I look forward to

hearing from you! Excellent blog by the way!
My site: http://thetasteofashion.blogspot.ru/2011/08/vintage-style-looking.html

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

I’ll right away grab your rss feed as I can not find your email
subscription

link or e-newsletter service. Do you've any? Please let me know in order that I

could subscribe. Thanks.
Check out my homepage :: partyzanfilm.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...