Happy Besday Alya Amani…


Bismillah,


Assalamualaikum semua…hari ni ibu nak ucapkan Happy Belated Birthday tul Alya Amani k…anak sedara ibu…comeyyy jek Alya ni…k ibu tak bagi hadiah special mana pun tapi ibu ada editkan blog Alya, Mama ngan Ayah tantek2 k…


Comeyy tiut cam Alya gak…sama jek macam ibu nyer blog ni, ibu ubah kasik lain sikit2 jek…tapi sebab Alya anak sedara ibu, ibu buat bagi sama macam Danial ngan Adam punyer k….nanti soh mama masukkan gambar Alya manyak2 kat dalam tu k…caaaaaayang Alya Amani binti Azmi…


Jom geng2 ibu gi tengok hadiah dari ibu tuk Alya Amani ~

new header


Sama kan?…ekekeke…takperlah yang penting comeyy cute cam Alya…baru besh!!


P/S ku : tembamnyer pipi dak tudung kunin tuuuuu….rasa cam nak geget2 jek…grrr






kalau suka LIKE k... :D

7 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

happy birthday tuk alya amani.. sama ngan bezday my anis..muehehe :)

shiela latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || mekasih mama...happy bezday tuk hanis ya =))

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

happy belated birthday to Alya Amani :)

rajin sis edit blog :)

Azmiatie AR berkata... Reply To This Comment

Terima Kasih Ibu Danial & Adam & terima kasih semua...sekarang nak kumpul follower plak....heehehe

Azmiatie AR berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas tulah dik akak suker edit blog lak skang....mekasih ya :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Azmiatie AR sama2....cepat siket update blog ya...ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...