mak limah nak buat cemana lagi??? dah pak dollah yang suker….. ????? adoi adoi adoiiiii



Bismillah,


Assalamualaikum semuaaaaa…..haaa laaammma rasanyer tak bersiaran langsung kat sini kan??….rindu tak?…tak?…eh, tak gapo2 lah tu…nak buat cemana kan?…orang tak rindu, kita pun tak nak lah menaruh perasan di situ……ekekeke


Okey semuaaa…malam ni mak limah (bila tukor nama lak ni?) nak show off show off saje2 kat sinilah ya…macam biasalah…pak dollah (suami aku pon jadik mangsa keadaang) kan rajin memasak kan?…..kan??….malam semalam nyer citer lah nie…tak lah basi lagi kan?…tak boh lam ni kang pak dollah majuk lak.....


Pak dollah masak siakap 3 rasa ngan TOM YUMMM….yum yum..memang yum yum….sedaapppppnyer pak dollah masaaaaaak…e’ehhhhh, pak dollah masak korang sakit mata ker??…tak??…sakit kat mata tengok takper lagi…jangan melarat sakit kat hati lak ya tengok pak dolah ni rajinnnnnnn no memasak dinner tuk mak limah….(jangan lar sampai jadik gitu yer)


Mak limah redhoo jer dengan ketentuan ilahi yang pak dollah ni rajiiinnnn no nak masak…..sabooo jerlah yer menatap gambaran jelas yang pak dollah dah pun masakkan mak limah menu dinner siakap 3 rasa ngan TOM YUMM ni…yelahhh kan?…pak dollah tak mampu nak berikan harta kemewahan yang melimpah ruah tuk mak limah ngan anak2…jadik, pengganti dia siakap 3 rasa ngan TOM YUMMM ni pon dah cukup buat mak limah…kasih sayang ikut air tangan lah katanyer….I'M WORTH IT (cecewah!...gelii kentang!!)


Dahsat pak dollah ni…dia punyer takjub dengan masakan dia, setiap kali dia abis masak jer, dia hias ganteng2 n soh ibu petik kemera…”petik gambor banyak2 limaahh oii, pastu boh dalam belog”…dia kata….dia yang soh ibu boh gambor hasil air tangan ni dalam belog ni ya….jangan tak cayer pulok kome2 semua….dia tak layan bab2 ngemas rumah ni, tapi kalau bersihkan bilik air dia memang tip top!!..…eiii, tak tau dah lagi mak limah ni salloh lagu manno pullok??


Jom!!…kita lihat gambaran yang jelas ya…


siakap 3 rasa tom yum pak dollah
alahaaaiiiii bang dollah…cemana lah limah tak sayang giller2 kentang ngan bang dollah ni….nak makan sedap2 pon bang dollah pakkor buatnyer….limah sampai ngigau2 malam dek penangan kesedapan makanan yang bang dollah hidangkan tuk kita anak beranak….limah hargaiiii sangat2 air tangan bang dollah ni ya…



P/S ku…mekaseeyyyyyyyyyyyy





kalau suka LIKE k... :D

16 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

neslO_ais berkata... Reply To This Comment

agegege :D
pehh smart ah pak dollah tu.hehe

mommylavender berkata... Reply To This Comment

rajinnya pak dollah tu untung ler mak limah..kan kan~hee

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@neslO_ais akakaka....memang smart...mak limah sukkerrr ngan komen neslo ais ni yer adik2..nanti mak limah kaborkan ngan pak dollah :D

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommylavender kan?..kan??...akakaka, beruntung gaklah mak limah...seronok bergande2...ekekeke

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

beruntung abes...

Rama2Ungu berkata... Reply To This Comment

wuaaah..beruntung akak...

Hanis Azla berkata... Reply To This Comment

mmg tengah jeles ni mak limah oooiii.. he..he.. nasib badanlah yer dpt suami pandai masak gitu.. mmg nampak mengancam sgt...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ mekaseyyyyyyy

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Rama2Ungu iye...AMIN. mekasseyyyy...ekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hanis Azla Alhamdulillah AMIN....mekaseyyyyy...memang mengancam Hanis...bertambah2 selera makan ni...hihii

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

perrghhh.. meleleh~ bestnye makan masakan suami kan~ My hubby tau masak megi jek..boleh laaaa kan~

D'Kurnia...eilah berkata... Reply To This Comment

adooooiiiii aiiii!!!...tergeliur dah ni..bang dollah ko ni mmng superb...bab masak memsk bagi je ler kat die mak limah oiiii!!!...wahakakaka...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || memula masak meggi...lama2 tu nanti macam2 pandai lah tu....tapi suami masak apa2 pun memang sedap :)))

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@D'Kurnia...eilah akakakaka....lawaklah ko sue...tapi dia boleh kata superb ler...hehe

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

mana taknya mak limah mendongak ke langit bau masakan pak dollah hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas adoiyaiii...sedap sunggu sampai terdongak2 ambik bau yer... hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...