Ikan Masin Encik Latif ~


Bismillah,


Assalamualaikum semua….takyah citer banyak2…malam ni kita citer pasal ikan masin ayah pulak…skang ni ayah tengah sibuk buat ikan masin pulakkk…sedap memang sedap, tekak ibu sedap sajer..dah suami sendiri yang masak kan?…ekekeke…jom jom…


ikan masin encik latif
yang paling atas tulah ikan masin dia….yang sedang2 saja masinnyer…
ikan asam pedas tu takleh blah…konon2 nak sama ngan  
“Asam Pedas Madu 3”…ekekeke….
Alhamdulillah…kalau tak western food, lauk gini laiii sodap!…menjilat jari..
opppsss..nampak tak watermark tu...ibu terai2 buat sediri tuh...kikiki, alau si laling lelord tak marah...ibu terus guna jer trademark "Dari dapur Latif" tuh..kikiki



P/S ku : sebenarnyer ibu ngan ayah tengah sedih ni…mak mertua ibu skang ni kena tahan kat wad…sakit jantung, sama2 kita doakan dia supaya cepat2 sembuh ya…Amin ya rabbal alamin.






kalau suka LIKE k... :D

14 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

cacing berkata... Reply To This Comment

fuh! ni wat rindu mama masak ni! +.+

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

semoga mak mertua sis kembali sembuh..

gambar 1st sekali tu sambal tempoyak ke?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

ameen...
moga cepat sembuh...
:)

larradanish berkata... Reply To This Comment

sedappp mak shiela..ikan masin homemade ni mesti bestnyer..sama mcm maktok kite bat..tak masin sgt sedap..yumyum.asam pedas buat kecur liur..sok harus bat ni..
makshiela..maklarra doakan jugak agar mak mertua makshiela cepat2 sembuh amin..

Hanis Azla berkata... Reply To This Comment

harap2 mak mertua shiela segera sembuh..

kena aje lauk2nya.. itu yg jadi makan bertambah2 kan..

qellissa berkata... Reply To This Comment

best kan dapat suami pandai masak..mcm hubby i pandai masak kat kedai je u..hihihi
p/s: semoga ur MIL cepat sembuh ye..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cacing shiannn...gi balik jumpa mama ya :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas Alahamdulillah...dah keluar wad dah dia...yang kat atas tu sambal velacan ngan tempoyak...sedap dik!! :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ AMIN. :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish betullah maklarra...kalau buat sendiri rasa masin dia sedap2 jek...selera makan tau...ekeke..mekasih ya maklarra ;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hanis Azla AMIN. mekasih hanis...lauk tu mmg kena jer...selera makan :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa mmg best hubby pandai masak...tapi hubby suker makna kat kedai pun best jugak...ekeke

Maisarah Khalisah berkata... Reply To This Comment

wow :D nampak cam sedap jek . heh . apepun Mai doakan semoga mak mertua akak sihat .(cepat sembuh)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Maisarah Khalisah terima kasih mai...Alhamdulillah...dia dah siaht siket n dah keluar wad pun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...