Kalau dapat makan Pizza time ni kan sodaaapp!



Bismillah,


Assalamualaikum semua…hari ni ibu rasa bosan sangat, naper ekk? bukan sebab ayah takder kat sini…tapi memang rasa bosan ni tetiba jek ada kat dalam hati dan perasaan ibu nieh (cecewah)…..Adam ngan Danial pun takleh nak ilangkan rasa bosan ni…kenapa?? kenapa??


Apa ibu nak buat?….bosan!!…blog semua dah siap edit…nak baca gossip line tenet sentiasa selow…berapa banyak punya titik daaaa…tengok movie Fast n Furious 5??….lagilah bosan!! buat apa ek?? cucok sate? okey jugak!! tapi nanti tangan kuning pulok, takmo…takmo…nak buat apa ek??


Kalaulah ibu boleh ronda2 sendiri kan ke senang…boring2 boleh keluar..kan?? tapi tak berani bawak kereta, duk jelah tunggu orang bawak jenjalan…sedihhh…makan?? duk kampung ni kejernya makan jelah…dah kenyang dah nieh, takkan nak makan lagi kan??…berhenti sebelum kenyang~


Duk umah macam nilah, tunggu jer…sampai dah bosan nak menunggu, tak sabar je rasa ni…apa yang tak di sabarkan tu pun ibu tak tau?…tapi bila bosan jer hari2 mestilah jadik tak sabor je kan?…tidor?? siang2 gini memang ibu takleh nak tidor…lelaplah macam mana pun, tak jalan…


Eh!!…bosanlah!!


P/S ku : tajuk tu kalau jadik kenyataan konpem entri nie tak wujud! hari bosan sedunia_______________________________






kalau suka LIKE k... :D

2 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...