Makan Pizza lagiii ✿◠‿◠˙·٠•●◠‿◠✿


Bismillah,


Assalamualaikum semua……sempena hari lahir ibu hari tu, macam biasa ibu je yang nak lebih2…asal besday ibu je tak nak kalah manjang nak lebih jek…tai lebih ibu kali ni Adam ngan Danial pun sama gak kenyang yek…ekeke


Okeylah, ibu belanja ayah n de boys makan kat Pizza jer…nak makan kenny rogers kat Pontian takder…nak pegi JB semata nak makan dia tak koser…takder choice len terpaksa gak ambik pizza…tapi hari tu ibu pun dah tersebut nak makan pizza, kira tak kempunan lah ni……


Jom makan…tambah nasik…tambah nasik ✿◠‿◠˙·٠•●◠‿◠✿


page1
gambar candid, macam biasa ibu malu2 depan kemera…kah kah…yang Adam dah jadik hobi dia skang ni posing depan kemera…Danial lak takleh tahan2 lagi bila soup feveret dia sampai..terus layan…kemera dia tak layan…


page2
menu mengikut turutan…yang paling atas tu sampai dulu…satu2 ibu rakam ketibaan menu nieh…hero3 malaya ibu dah larut ngan menu2 nie semua…tinggal ibu jer terkial2 nak ambik gambor…sabor je….spagheti tu 1st time ibu ngan ayah try…ayah suke benor, biasa kami order prawn olio…yang tak hengat lah pulak cheesy apatah kenama…mushroom soup feveret ibu takder, ari tu turn chicken lak masuk mengadap…chicken pun chicken lah…yang penting..layannnn…cicah ngan roti sodaappp!!


page3
chicken deli wing feveret ibu…skang jadik feveret semua hero3 ibu…korang ada rasa tak tiap kali makan deli wing ni ada satu perasaan yang berbelah bagi sama ada korang nak makan ker idak deli nieh??…seebab!! kadang2 ibu rasa perasa dia nie macam …bukan rasa ya ..macam bauuuuu…eh!…bauuu…eh! takyah citer lah ya…walau bagaimanapun, pada ibu deli wing nie totap sedap jek!! akakaka….air lak ibu punyer citrus tea ker hapa?….rasa dia sama jek ngan ice lemon tea…ikut jelah nama lam menu tu kan…ayah punyer mountain dew n Adam ngan Danial kongsi jek milo ice…bukan abih pun walau kongsi berdua…hmmmm…pizza lak ikut kehendak tekak ayah…dia yang pilih, tapi ibu pon suker gak sebab ada udang tempura kat atas tu kan??? teringin lak nak makan sushi…lama tak makan nie…rinduuuuuuu…..


Itu jelah menu pizza yang mampu ibu belanja ayah…yeker ibu yang lanja nieh???…ekekeke…yelah!! 50-50 ngan ayah, boleh gituu??…akakaka, jadik lepas ngap2 tu kami semua pun dah kenyang…kenyanglah kan?…takkan lapor lagi…kalau ayah ngan Adam tu tak taulah pulak ibu nak teka…seebab!! diorang berdua selera besar…tak join sama ibu n Danial…hehe



P/S ku : teringin nak makan sushi lah pulak…anak tekaaak…memang gataiii






kalau suka LIKE k... :D

8 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Mohd Ridhuan berkata... Reply To This Comment

hehehheh...
seronok mkn 1family...
lebih2 ade ank2 kecik...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mohd Ridhuan hehehe...betul tu dik...dia yang seronok sangat...ibu bapak tumpang seronok lah...ekeke

larradanish berkata... Reply To This Comment

aduhh tgh lapar ni makshiela..tak tahin nengok menu tu ha..huhuhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

terbaekkk ibu...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish tulah....ni kira tengok lagi jadik laa balik dah maklarra...sedap lah makan malam tu... :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ tarbaeeeeekkk...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish apa lagi maklarra...ongkos ngah masyuk tu...pizza hutttt!!...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ TARBAEKKK... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...