♥✿♫•*¨*•.¸¸❤ Selamat jalan ayah ♥✿♫•*¨*•.¸¸❤



Bismillah,


Assalamualaikum semua…lamanya ibu tak update blog baby ibu nie…rindu nak menaip, tapi 2 ke 3 menjak ni bz siket…siket jek ekekeke…hari ni ayah takder, hari Sabtu ke Ahad baru ayah balik…..jadi seminggu ni ibu ngan anak2 berkampung kat kampung, rumah abak (ayah ibu)….seronok jugak sekali-sekali stay seminggu kat rumah abak ni…bukanlah jauh sangat rumah ibu ngan abak ni, dekat jer…hehe


Semalam ayah bawak ibu, Danial ngan Adam jalan2 JB…carik hadiah besday ibu…ekeke, hadiah ni saja2 ibu beli untuk diri ibu sendiri….hadiah dari ayah ibu belum dapat lagiii….ehem2, tak sabauuu…apa nak jadik ngan ibu ni…hari lahir lum sampai lagi tapi hadiah nak cepat jek…tak malu..tak malu…


Pagi2 sebelum subuh tadi ayah dah bertolak….sedih lah, rindu dah ngan ayah ni….semoga ayah selamat perjalanan pergi dan baliknya…ibu, Danial ngan Adam setia tunggu ayah kat rumah abak ni k….Send a kiss Thinking smile Eye rolling smile I don't know smile Sad smile Crying face



P/S ku : _____________________________________

kalau suka LIKE k... :D

8 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

nak adiah eh???
wish2...
hehehe...

qellissa berkata... Reply To This Comment

selamat jalan romeo!eh silap....selamat jalan ayah danial..hihihi..nt bwk ole2 kat aunty qellissa yer..(tetiba jek..)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ok2...aku wish sambil pjeam2 mata ni...semoga aku dapat sebijik cam apa yang duk bergolek2 kat iklan kat atas nun...aminnnnnn :)

Lelord berkata... Reply To This Comment

selamat jalan en.latip...nak hadiah besday gak huhuhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa I'M FREE...hehehe, entah hapeelah yang ayah nenial bawak balik ti aunty...ti kita sama2 tengok ya...kalau ada rejeki aunty ti kita sama2 sebat...ekekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord hehehe....mari kita sama2 tak sabauuu...hahaha

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

semoga perjalanan suami sis selamat ye..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas Amin ya rabbal alamin. mekasih ya TE.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...