Swimming kat StarHill JB ✿♫•*¨*•.¸¸❤



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum semua….sihat? mintak semua sihat-sihat sahaja hendaknya…Amin. Okey minggu lepas ayah bawak ibu n de boys jenjalan kat StarHill JB…je!! akakaka…itupun sebab member under company ayah…masuk free je, anytime nak berjimba-jimba swimming boleh pergi sana…seronok??…op koz lah seronokkan??…mende free…hihi


Kali ni pergi sefamily je, dibot (Alya) sepupu de boys lagi sorang tu tak ikut, ayah dia tak balik kan….tapi seronok jugaklah walau tak ramai…ekeke, sebenarnya tujuan utama bukan sebab nak berenang sangat…ibu pun tak join masa ni, ayah ngan de boys je, nak bagi Adam tu senang berendam lam air…men air kat rumah suker…tapi men air kat tempat awam gini dia ada segan siket!! huh!


Mencabar jugak nak bagi dia familiar men air kat tempat awam gini…nak tunggu besar baru nak serasi kang lama sangat pulak…takut ti langsung tak berani masuk lam air tu…kalau Danial jangan cakaplah…memang tempat dia men guli lam pool StarHill ni…maklum lah dari kecik lu ibu yang rajin ajak ayah bawak men kat sini…Danial takder hal!! on je!!


Jom tengok keletah dak nakut ngan air pool nie…agaknya dia tengok air banyak sangat tu yang dia takut…saboooooo jelah… 


starhill 1
nak lagi jelas??….left click ya….dari memula masuk dia asik berkepiiiiiit jek ngan ayah. Peluk kemain kuat lagi, kalau Danial menten lam air jer…yang Adam ni menten berkelek je…agagagaga….gagal lagi  cubaan kali ni, ntah bilalah ko berani nak men lam air ni dam??…dukkan lam boya pun dia tatutt!!…lagi kuat dia nangis… hrmmmmm??  I don't know smile Eye rolling smile Thinking smile



 ce tengok yang ni pulak Shifty Annoyed Sarcastic smile Flirt male In love Laughing out loud
starhill 2
1. cek cek!!…cek cek!!….kang ayah atang agi ambik adam lak…
2. takmo!! takmo!!….tak ela ashuk lam air anyak2 tu agi…intak shimpang…
3. otee…line kearrr, aru adam leh cenyummmm….angan ate cenyumm, awa ampak gigi pon olehh…ehehehe (akan etap akan)
4. shiiishiiishiiishiiiiiii….shuker ati adam, tenang ciket…ibu ni akshe2 adam ashuk lam tu naper ah??…shushahhh shushaaahhh…adam ni apa pon tak boleh!! uhuh!!
5. ote2!!…cukup2!! kang ayah ampak adam awe ebih2 kang iye ingat adam nak ashuk agi lam tu kang!!…uat2 lek2 jek!!…(akan tetap akan)


P/S ku : sabooooo jelah (¯`♥´¯) .♥✿♫.•¨`*♫ ✿ ܓ 






kalau suka LIKE k... :D

18 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

cik diba berkata... Reply To This Comment

jelez nyaaa....
nak ikot !!!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@cik diba nak ikott??....len lenkali k...ekeke

qamarguyz berkata... Reply To This Comment

salam ziarah..
wahH..ser0noknye kak..
kita da lama tak bermandi-manda dengan famili tercinta..
hehe =0

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qamarguyz mmg seronok...apa lagi...moh kite!!...ekeke

mama ainnurzariff berkata... Reply To This Comment

wah bestnye berjimba jimbu..kite gak kat cni yg berkurung dalam umah jek..huhuh..la,adam pemalu eh..alololo..blaja la ngan dibot yg tak tau segan tu..hikhik..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

bestnye...
xajak pon...

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

cayalah Adam!

'uat2 lek2 jek' boleh buat tagline ni :D

qellissa berkata... Reply To This Comment

wah nama kellas..starhill lagi..x penah pegi lg starhill ni..best tak beb? mahal x entrance ? suker tgk Adam senyum..cumel cam i..ehhh..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mama ainnurzariff ekeke...balik mesia ti suh atie book card starhill ti leh pegi ramai2 tau zan...nak dekat ngan dibot pon adam takmo...cemana dia nak belajar ngan dibot?..akakaka

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ JOM!! haaa...aku dah ajak dah ni...moh le kite??...akaka

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas akakaka....leh je nak uat tagline...ti bagi kedit top up seploh hengget kat enpon adam k...angan upeee??....ekekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa pergilah beb sekali sekala balik JB bawak kyra sekali ti...tak mahal lah masuk sini kalau nak mandi manda kat pool dia...dewasa lam bels2 jek...kanak2 tak sampai seploh hengget...best bawak budak men sini...gi lah...i rekemen kat u ni...ekeke

Hayati Hamzah berkata... Reply To This Comment

happy holiday ! ;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hayati Hamzah thanks ya :)

Mustaffa Khairul Azzam berkata... Reply To This Comment

nie yg kat La Stella yg kat Kempas tue ke kak?????

kalau yg tue, dr dulu smpai skarang xtaw pun jalan sebenar nk menuju ke sane...hehe....

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mustaffa Khairul Azzam alamak adik muz...kat tajuk tu akak tulis Starhill JB lah dik...uhukhukhuk....kat JB...uwaaaa

Darkbatman berkata... Reply To This Comment

akak, budak2 mmg cm2 mula2..lame2 biler dia tgk abg2 dia eksited je mesti nt dia akn berani gak.. budak2 ne klau ajar berenang mmg cpt gile dpt..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Darkbatman tulah...tapi adam ni lambat siket lah...susah nak suh dia men lam pool tu...this week InsyaAllah nak pegi lagi..tengok cemana ada pembaharuan tak...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...