Tak tau nak tulis apa….



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum semua…haaaa, hari ni ibu upadte lah jugak siket2 kat lam blog baby baby blue ibu ni ya?….sebenarnya berapa hari ni langsung tak ber update apa2 n3 lam blog ni…tak tau nak tulis apa…ni pon main tulis je sebab rindu sangat nak menaip…(ngan jari yang masih melekat lagi dengan bau durian kaw!!)


Nak masukkan n3 lauk pauk skang ni madang tak sempat jek nak ambik gambor (campor malas siket2)…..siap masak je terus santap, tak hengat nak grab grab kamera dah (eewah!!)…laporrr…makan je….Alhamdulillah…hehe….ari ni Ahad ibu n ayah n de boys tak gi mana2 pun….duk umah je…besok pon rasanya tak kemana2…tak taulah plan akhir nak keluar gi JB ker…


Ish…ish…ish…cam boring jek kan??….besok ayah cuti, lusa pon ayah cuti…besok konpem ayah nak balik umah mak iye…nak polok cium mak iye kan??…ekeke, nak antar barang dapur yang benarnya….jadik mesti tangguh lu nak jenjalan…lusa kot baru dapat cuci mata n hati ni….


Tapi skang ni ibu takleh spending money sesuka suki….ibu kena simpan wet tuk besday ayah tak lama lagi ni….lagi berapa bulan je ni…nak bagi besday prezen tuk ayah…yang special siket (tak  semestinya mahal ya?)…..ibu KALAU nak bagi hadiah kat ayah memang takder superais2….ibu direct tanya je kat ayah dia nak apa….itu kalau ibu siap2 nak standby money lah kan???…ekeke senang, kang superais2 kang dia tak kenan lak, membajir jek ibu belikan dia hadiah tapi dia tak nak pakai….nyampah!!


Tapi tahun ni punyalah melampau besday prezen permintaan ayah…last time dulu2 mintak jam G-Shock okeylah lagi…kali ni mintak kemain lagi….humakaihhhhh!!!………macamlah ibu ni keje manager lak boleh nak belikan dia besday prezen gitu kan??……saboooo jelah…tapi ibu ni baik hati tauuu….ibu memang tak sampai hati bila ayah mintak ibu tak bagi (ceh!!).........tengoklah nanti macam mana ya ayah??…huaaaaaaaa


Ibu tengok performance ayah sampai besday ayah ti macam mana…..kalau okey, ti ibu belikanlah ya?…itupun kalau ibu simpan wet baik2 (kikikiki)…..InsyaAllah…kalau ada rejeki ayah tu adalah…kalau takder, ibu ganti ngan prezen lain ya?….hehe…samppai ke hati ibu ni?????


P/S ku : ber update lah jugak blog baby baby blue ibu nie…tanda ibu sayang kat dia…ti senang2 ada story, ada menu baru ibu update lagi…(bajet2 cam ramai pembaca lah konon...ahakss)






kalau suka LIKE k... :D

6 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

babe, dia mintak hadiah apa babe? ce citer kat i..hihihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa melampau...memang melampau!!...huh!!, nanti tak seperais lak kat sini...nak buat seperais kat u babe...ekekeke

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

mesti hadiah dasat nieh...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ adeihaii ceroi...laki akunyer tatse memang tinggi...mampu ngan tak mampu jek ni aku nak belikan...huhu...kenalah simpan wet baik2 gini... ;(

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

apakah hadiah tu?ipad2 ke?hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas fuh!! sib baik dia tak minat yang tu TE...kalau tak...fengsan!! dia ingat dia sape nak mintak IPAD 2 ngan suri rumah sepenuh masa ini???...benda tu dia nak guna nak buat keje gaknyer...senang nak heret ke hulu ke hilir kat tempat keje...sian lak sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...