Ubat rindu mujarab…lalalala ♫•*¨*•.¸¸❤



Bismillah,


Assalamualaikum semua…jawab jangan tak jawab, macam biasa…kalau takder wajah cute ayah ibu memang biasa jer tidor lambat. Adatlah tu, Alhamdulillah skang ni ibu ditemani ubat rindu yang paling mujarab sekali (selain dari rindu yang tak bertepi pada Allah SWT dan RasulNYA Nabi Muhammad SAW)


Semalam okey lagi…leh control lagi, masuk hari nie siang2 bute lagi ibu dah takleh menahan rindu itew….siang2 bute ibu dah bawak kehulu dan kehilir ubat mujarab itew…tengok!! semalam jer dah 2 entri ibu post….n3 orang tengah mengong2 gitu…ni pukul 1:20 AM ibu duk menaip lagik…munasabah ke tak n3 aku ni…


Ahhhh…dulik!! post jek!! yang penting hati tenang, Danial pun duk gelisah jer dari siang bawak ke malam….ada jugak dok tanya2 ayah dia, duk pandang2 celah tingkap tengok ada tak ayah dia balik, shian ibu tengok….tapi takderlah sampai dok ngeret ubat mujarab 24/7….


Adam pulak no hal….aktif macam biasa main…sampai maklong pulak yang naik pening pala tengok dia tak tau dok diam, ibu dahlah memang tension lah bila dia tak bagi can ibu rehat…bukakkan citer antu kak limah baru dia nak dok diam2 depan TV….layaaan…cemana tuh?….ce citer…ce citer….


Ahhhhhhh (lagik!!)….
nah ambik gambaran jelas ubat mujarab itew ♫•*¨*•.¸¸❤


ubat rindu
patutlah sampai 2 kali ayah bagi hint!! (pakai sampai 2 kali)
wangi ubat mujarab ayah ni…betul, ayah baru tukar perfume safe budget (munif Hijjaz) sedap wok bau dia…akakakaka
tapi bau badan ayah yang ory jugak lagi mujarab…ilang siket2 rindu dia….



P/S ku : mengong lagi pala aku niehhh……. 






kalau suka LIKE k... :D

6 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

rindu tahap dewa dah nieh...

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

hehe kenapa nak hilangkan rindu?nikmat tu..ubat kasi reda sudah..:D

qellissa berkata... Reply To This Comment

wah mmg rindu giler ni smpi cium baju..=)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ betui naaaa.... ;(

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas kalau tak ilang kang takleh buat kerja...shushah...haha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa rindu giler2 kentang tuuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...