One Lovely Blog Award ♥✿♫•*¨*•.¸¸❤



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


award
One Lovely Blog Award ♥✿♫•*¨*•.¸¸❤


Terima kasih Hana Faza dah bagi ibu award ni…ibu suker lah!! One Lovely Blog Award…owner dia yang lovely ke Blog saja?…ekekeke apa2 pun ibu hargai sangat award2 yang dah di anugerahkan tuk ibu selama ibu ber blogging ni…seronok sangat bila dapat award ni…


Terasa kehadiran blog ibu kat dunia blogging ni dirasakan blogger2 yang lain.....ahakss... Thanks banyak2…oleh itu ibu pon nak jugak anugerahkan LOvely blog yang lain2 terutama kengkawan ibu tuk award ni…sama2 kita bergembira ber blogging ya…tak kisahlah kita ni blogging pasal apa pon yang penting HALAL…hihiiii



My Lovely Blog Award goes to ♥✿♫•*¨*•.¸¸❤

NardNaddy
Mommy Yen
Ceroi

P/S Ku : Ramai sebenarnya ibu nak letak kat atas nie…pada sesiapa kawan2 blogger ibu yang lovely2 ambik ya award ni…jangan malu2….kalau malu2 ibu puk!! nanti…ekeke






kalau suka LIKE k... :D

14 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

darkbatman berkata... Reply To This Comment

ramainye kene tag..bestnye.. kehkehkeh

Lelord berkata... Reply To This Comment

ehehehee macehh lingg

mommyYen berkata... Reply To This Comment

hooray...!i ada la..tq tq tq Ibu...syg Ibu tau..!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@darkbatman kalau award tag ramai2 gini takper aie...jangan tamak kate orang tua2...akakaka

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord came2 linggg :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen untuk mommy mestilah ada...cayang mommy jugak lah!! :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

tahniah n tq akak...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ mekasih n same2 adik!! :)

Hanis Azla berkata... Reply To This Comment

wah.. saya pun dapat.. thanks yer shiela..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hanis Azla sama2 hanis :)

NARDtheNERD berkata... Reply To This Comment

thanks sis sbb ingat kat kite..
:))

larradanish berkata... Reply To This Comment

tengkiu darling...mmuah2

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@NARDtheNERD sama2...mau tak ingat nard comel ekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@larradanish sama2 linggg...muah2!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...