Soup Ayam + ???? = eheheh



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum semua…okey, ni ibu nak update menu semalam ibu cooking tuk ayah…sup ayam ngan apatah kenama nye menda nieh??? ibu tak tau nama dia….macam lala tapi bukan 100%…adik beradik kot?? tapi ibu lebih suker lala dari yang nie…rasa lala lagi sedap!! mantop!! meletop!! dari yang ini…ibu masak je…tak makan sangat benda nie…hehe



Moh kita jamu mata jap …lalalalalala ♥¸¸.•*¨*•♫♫•*¨*•.¸¸



soup
amboiii…watermark tak nak ngalah besor dia kat situ…akaka….ni watermark ibu yang ayah dok bagi nama tu…macam sindir2 ibu pon ada…tapi takper…ibu terima kata2 tu sebagai pembakar semangat tuk ibu terus membuat dapur kami terus berasap!!…
sapa tau nama dia….kalau lala ibu dah masak sambal jer…sedap!! kompom!!…ni ibu tak tau nak masak apa, last2 ibu tumis biasa je…letak air siket sebab dia memang dah ber jus kan??….jus dia tak sama ngan lala punya jus…jus??? hehehe….macam lebih berasid lak jus yang nieh…tu yang tak ngam di tekak ibu…(aku sorang gaknyer yang tak tau nama dia….orang rajin masaklah katakan…ekekeke)
sup ayam tu pun ibu guna kiub ayam maggi je…serbuk punya dah habis daaaa…ayah lupa beli…tu yang kaler dia cam tu jek…hehe (banyak kan minyak dia??…heheh)



Okeylah tu……syukur ada lauk nak di masak…kang komplen lebih2 kang ayah merajuk lak, fenat2 carik wet beli lauk sampai umah ibu asik bebel2 jek!!…ekeke, jangan marah yer ayah?….ibu tak kesah, tapi ibu tengok ayah pun tak juga abiskan mende tue…tak sedap eh?….kikiki




P/S ku : hmmmmm…petang ni nak makan pizza kat Taman U lak….nak makan mushroom soup…bukan takleh buat sendiri, beli je serbuk dia pastu masak bukan susah kan??…saja nak jenjalan benarnyer…hehehe






kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

Taman U? dekat dgn umah mak mentua i babe..klu i kat jb leh kita berjumpa kan kan kan

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa next time i roger2 kat u kalau nak pegi taman u...mana tau leh jumpa kan kan kan....akaka

darkbatman berkata... Reply To This Comment

letih btl masuk blog kak shiela.. taman u 2 bkn kt johor ker kak? jauhnyeeee

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@darkbatman alahai...siannya, banyak sangat blink2 ya...akaka, JB tak jauhlah...ce datang takpun ce cari butterfly dari JB..mesti ngam hooo....ekeke

muz berkata... Reply To This Comment

nak minta sikit kerang tu ye...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

adik beradik lala nieh lulu kot...
hehehe...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@muz silakan muz....Bismillah :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ kih kih kih kih...lawaklah ko ceroi, laki aku gitau nama dia KEPAH...apa ke henyer aku nama kepah pun aku tak tau...kih kih kih

Hanis Azla berkata... Reply To This Comment

ni yg buat mcm nak cari lala juga ni he..he.. semalam baru makan pizza time lunch.. hari ni anak2 dah request nak makan pizza juga.. nmpknya hari ni kita sama2 makan pizzalah yer..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hanis Azla samalah menu makan pizza....hehe, pizza ni sebelum nak makan memang excited!!...tapi bila tengah2 makan tu hilang lak seleran nak ngabihkan dia...tulah dia pizza...ekeke

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

oh...inikah yg dinamakan kepah? hehe biasa TE jumpa kerang je huhu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas nielah kepah..tak sedap lah TE...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...