Dapat ✿BE✿ Lagiiii….terima kasih banyak2 Nuffnang!!


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Haiiiii…..apa kabar??…berapa hari ni ibu tak update, tak tau nak update  apa kat blog cabuk ibu nieh….tadi ibu cek Nuffnang ibu nak tengok BE yang sebelum ni naik berapa hengget dah kan?…sekali ada lagi satu BE duk tersangkut kat blog cabuk ibu nie…Alhamdulillah…adik beradik dia lah tu…Celcom nyer BE jugak. Syukur2…baik betul Nuffnang nie, ibu jarang2 update pun  masih dapat perhatian manja lagi…ekekeke…



be baru
yang baru tu Celcom XPlay….suker suker…


P/S ku : Nuffnang terbaik!!





kalau suka LIKE k... :D

10 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

qellissa berkata... Reply To This Comment

eee congrats beb..wah pasni boleh lah belanja....hihhi

mommyYen berkata... Reply To This Comment

bes nyer ibu dpt lagi..rajinrajin cari duit tabung ye bu..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa boleh jer babe...belanja cuppies u...hehehe...mesti sedap nieh

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen bes mommy...walau tak seberapa, tapi buat hepy2 kat dalam hati ni pun dah bes...hehe (Alhamdulillah)

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

lepas nih mesti masyukkkk... tahniah2!!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || hehe...Alhamdulillah mama...lepas nie mama pulak :)

Hanis Azla berkata... Reply To This Comment

wah. murahnya rezeki sheila.. bagusnya.. akak ni tak pernah merasa BE.. he..he..

suka dgn gmbr header sheila tu.. cantik..

ajumohit berkata... Reply To This Comment

tahniah sheilaa wahhh masyukkla kalau celcom...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hanis Azla mekasih kak...hehe, Alhamdulillah dapat merasa.

p/s : heheheh kelakar jer header tu...shiela men buat2 jer...hantam keromo..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ajumohit mekasih aju...iye celcom laju siket wet dia naik...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...