Sama2 kita membantu…lot’s of LUVE ❤


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Malam semua….ni entri ibu buat khas untuk sama2 membantu n turut bersimpati dengan apa yang terjadi ke atas salah seorang ahli keluarga blogger MOON iaitu adik iparnya saudari Norma. Kalau tak salah ibu adik ipar MOON ni Norma mengajar kat Pontian, ibu pun orang Pontian. Sedih ibu baca kisah Norma ni kat blog Ben Ashaari hari tu….


Ni ibu copy paste dari blog MOON…..

cardbyTya
got this from a dear friend thanks dear ...cantek sangat
you may share this in your blog . Many many thanks
From my dear friend Ila n Poek ( copy paste from her wall)
JUALAN AMAL FOR Talib and Family - rasa nya ramai dah tau yang adik ipar moon (Norma) sekarang sedang sakit dan memerlukan bantuan . 1 would like to sponsor 10 choc moist cake with a min design, those interested utk turut sama membantu moon, can purchase the cake from us at a price of RM50.00 each. ALL money from the 10 cakes will go to TABUNG NORMA. let me know if any of you out there intersted marsilas@yahoo.com - Please visit Rizq cake
(4 pm, Saturday 2nd July - 10 cakes sold out)


Pada yang sudi ikhlas nak membantu…sama2 kita cuba ringankan beban kos rawatan yang ditanggung oleh saudari Norma.

cimb
01070068677528
Noormawati Mohd Rasif



P/S ku : ringan sama di pikul…berat sama dijinjing. 






kalau suka LIKE k... :D

14 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

mommyYen berkata... Reply To This Comment

i ada terjah lagi blog moon tu Ibu,ramai sgt yg membantu...syukur-syukur..

Lelord berkata... Reply To This Comment

cam nak pecah dada aku menahan sebak....semoga semuanya dipermudahkan

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen iye mommy...syukur :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord betullah ling..aku pun :( semoga semuanya di permudahkan. AMIN.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

bantu membantu...

qellissa berkata... Reply To This Comment

sedih i baca pasal Norma tu, kesian sgt..insyaallah kita sama2 bantu ringankan beban dia ye...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ :)....bantu membantu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa betul tu babe... :)

tiefazatie berkata... Reply To This Comment

sedih sgt baca..ada ifa baca kt entry ibu alisha nie..

Mama Rizqullah berkata... Reply To This Comment

Salam Shiela,

Good effort dan semoga usaha semua yang nak membantu Talib dan Norma di permudahlan urusannya oleh Allah swt...semoga Norma sembuh dan dapat bersama anak dia...

Sedih dan tak terkata baca kisah norma tu...

ajumohit berkata... Reply To This Comment

Walau bantuan yg dihulurkan dlm jumlah yg sikit tp ianya amat bermakna

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tiefazatie sis pon sedih baca...perasaan ibu bila tak dapat bersama anak yang baru lahir ni lain...semoga norma terus tabah

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Mama Rizqullah salam mas,
terima kasih ya...semoga usaha kita yang tak seberapa ni dapat mengurangkan beban keluarga Talp ngan Norma...

shiela sedih bila tengok dia tak dapat jaga anak kecik dia...hati ibu mana yang tak luruh kan...

semoga mereka sekeluarga terus tabah n Norma akan sembuh hendaknya. AMIN yarabbal alamin.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ajumohit betul tu aju...walau sedikit tapi bila beramai-ramai membantu banyaklah nanti. Semaga dapat mengurangkan beban mereka sekeluarga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...