Wahai Blogger TE (Hasrul)….Adam n Nenial say Good Luck!!



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


hai semua…hari ni ibu nak update siket pasal seorang blogger kegemaran ibu, nenial ngan adam ni. Blogger TE aka Tengkorak Emas aka Hasrul (nama betul dia kalau ibu tak silap)…..uwaaaaaaaaaaaaaaaaa (ni 3 3 orang menagis sedih) ….. tak lama lagi TE tak adalah selalu2 datang sini layankan kerenah adam ngan nenial, ibu betul2 sedih ni tu pasal sampai ibu buat entri khas untuk TE…kita 3 orang memang sayang giler ngan blogger TE ni…dia baik, baikkkk sangat…suker layan kerenah adam ngan nenial tanpa ada rasa jemu2 di hati….


Tak lama lagi kita 3 orang takkan dapat lagi komen semangat dari bloger TE ni…sebab dia dah nak gi berkursus selama 5 bulan………………………………………………………………………………………….sob sob sob, ni mesej blogger TE pada ibu n len2 blogger akrab dia….ibu hargai sangat2 blogger TE ni sebab dia sangat2 menghargai blogger2 len yang akrab dengan dia (korang paham kan?)…selalu lepas solat Jumaat dia mesti buat satu n3 tentang khutbah Jumaat yang dia dah dengar. Lepas ni kene tunggu 5 bulan baru ibu n de boys ada peluang baca n3 dari TE lagi….ni lah n3 yang sangat2 menyentuh hati ibu n de boys hari ni dari blogger TE.


Letterhead

Dapat surat tak berapa rasmi daripada blogger
Salinan kepada:
Hidayat yang suka membaca,
Serol yang suka roti bakar,
Ciao Annin-sama, peminat kipas-susah-mati EXILE,
Zati, dengan lappy warna pink dan bakal doktor cinta,
Bro Fyzal, peminat Rubik’s,
Belalang Hijau, presiden bangsa Bawah Tanah,
Kie-yu yang suka kepoci,
Mama JnJnJ dengan kumpulan ‘tag team’nya,
Kak Sheila dengan pelat Adam dan Danial,
Bro Ben Ashaari dengan segmen dan bebelannya,
Bro Hasrul Hassan dengan bangku kosongnya,
ATA, dengan emosi politiknya,
Jo Qusary dengan lukisan dan kopinya,
Bro Eizil dengan khidmat blogger dan khidmat sekuritinya,
Bro Zikri Husaini dengan pemuzik uniknya,
Kak Suri dengan segala jenis tips dan komen rempit,
Bro Ismail dengan fotografi dan Transformers,
Bro Maza dengan fotografi dan cerpen lantun-lantun,
Bro Aiman Najmy dengan bakal single terbaru bulan Ramadan,
Hadi Rofiee, bakal professor,
Bro Anif dengan realiti kehidupan,
Bro Akubiomed dengan kerenah abang Koning dan Kojak Junior,
Mr Tehr dengan pantun berkiasnya,
Kak Amy Sw33tdarling dengan Zulfan dan Ika,
Bro HafizMd, penyokong kuat Terengganu,
Mrs Ayie si gadis arnab,
Mr Ayie, si putera arnab,
Kak Bee, dengan Danish yang comel,
Bro Neil aka GematriA dengan lawak-lawak,
Fitri Hadi dengan video-video lawak,
Kak Ana, dengan tour basikalnya,
Kak Fizalinolie dengan bahasa Sarawak,
Kak Azzey, tak sempat bertegur sapa di Pesta Buku,
Effy Saiful, pelajar medik yang penuh anjakan paradigma,
Bro Faizal Sulaiman dengan cerpen thriller dan Harry Potter,
Afizz, pengawas pusat sumber yang tinggi,
Amir Izzat dengan semangat bahasa kebangsaan,
Keyrill peminat siri Glee,
Landax yang suka merayap,
PKE dengan kisah hidup Stormtrooper,
Raji dengan kerenah Bunny Raji,
Ladfe Amir dengan gadget terkini,
Ali al-Ridha dengan komen rempit dan entri noktah,
Fakhruddin dengan resensi bukunya,
Nizam Ghazi dengan jiwa penggodam,
Bro Dnobiz, dengan ulasan berita,
Anisa Hang Tuah, bakal wartawan yang puitis,
Cik Su dengan shake Herbalife,
Bro Amirez, kawan Imam Muda Hassan,
Piha, teruskan cubaan cupcake,
Bro LeeAneem, dapat cahaya mata lagi,
Puan Norasikin, pengajar resipi masakan yang tegas,
Amir Said, klien dengan resipi masakan,
Yui92, pelajar medik dengan perwatakan comel,
Bro Abdullah Idris, perunding pesakit buah pinggang,
Bro Dawa, perunding hiasan dalaman,
Akulinglung, penulis buku Sperma Cinta,
Nas, dengan pemerhatiannya,
Fendi, dengan apaknya yang bertuah,
Bro Titan dengan komisen affliate,
Bro Benjy dengan imaginasinya,
Hanisah Safian dengan jemput-jemputnya,
Fareed Sairi, belajar elok-elok di Australia,
Bro Afzal dengan motivasi,
Innanie dengan rezeki wayangnya,
Afnan, si makhluk Hijau,
Joegrimjow, tauke Herbalife,
Parkcheek, yang lama menyepi,
Bro Yas, Bro Mus, Iqbal Hakimi, Kak Fiezaradzi, Bro Jai, Bro Donny, Affan Ruslan, Syahril Hafiz, MdHafiz, Adele, Cik Sembang, Nuriz, Bro Kamarul Azri, Bro Wrizuan dengan HTC nya, Bro Sham, Bro Shamsuddin Amin, Bro Hisham, Saya Comel, Chip Coklat, Ayie, Faiz, Daus Pozi, Esempoi, Life Kami, dan kawan satu sekolah dahulu, Gadis Hanim, Fana dan Hidayah. Tidak lupa followers di SINI dan mereka yang pernah menegur aku juga.

 
tengok!! betapa akrabnya TE dengan len2 blogger…yang buat ibu betul2 terharu tu bila dia ingat apa kesukaan dan kebanggan ibu bila buat n3 tentang anak2 ibu, pasal suara pelat2 diorang…uwaaaaaaaaaaaa (ibu betul2 sedih nie campur terharu)



10.       Untuk makluman, supaya tidak seperti batu jatuh ke lubuk, 18 Julai ini aku akan melapor diri di Pusat Latihan Maritim di Kuantan, bagi menjalani latihan asas maritim selama 5 bulan. Bermula sebagai pelatih bagi jawatan Laskar Kelas Dua Maritim, aku akan menjalani latihan intensif serta kuliah sepenuh masa.


yang inilah sebab musababnyer TE kene mengundurkan diri buat jangka masa 5 bulan. Harap2 Te tak lupakan ibu n de boys kat sini ya?….kitorang tunggu jer TE kat sini, mana tau ada juga selit2 komen EMAS dari Tengkorak EMAS lagi lepas2 ni. Banyak lagi memo TE pada kami2 semua…korang2 gilah baca sini kalau tak caya.


 
P/S ku : Ibu, Adam n Nenial will wait for U Blogger Tengkorak Emas ;(

kalau suka LIKE k... :D

6 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

mommyYen berkata... Reply To This Comment

tak lama 5 bln tu ibu..sekijap je,all the best utk dia :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen iye mommy...huhuhu...ibu doakan yang terbaik untuk dia. Amin.

tengkorakemas berkata... Reply To This Comment

thanks sis atas entri ni..sob..sob..terharu huhu

buat Danial dan Adam, jadilah anak yg baik dan berbakti pada ibu ayah, rajinlah tolong ibu 'mengemas' ye hehe..

Darkbatman berkata... Reply To This Comment

aie xde lam list..kehkehkeh..so aie x mesra la kan?wahahahaa...aduhhhh.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@tengkorakemas sob sob sob sedih tauu :(

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Darkbatman uit...bukan begitulah aie...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...