Perodua Tweckbot LR & Nenial & Adam ♥




بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Pagi semua….lama ibu tak update blog, hari2 ibu hadap pc nie…tapi tak update pun, takder idea mari nak buat story. Ni nak story sal BE lagi…sekali Nuffy bagi, berderet2 dia bagi lagi…Alhamdulillah, walau pun tak banyak mana tapi ibu tetap bersyukur, lagi2 rezeki di bulan yang mulia ni kan?…memang terbukti dah nuffy ni memang baik hati. 


be lagi
mekasih nuffnang!! Smile



Haiiii....kitorang rindulah nak enterpereeeemmm...........Smile
 
adam
de boys lama tak muncul2 lam blog cabuk ibu nie kan?…
ada yang miss2 diorang tak?
comel kan diorang duk posing ngan cermin mata kokak ibu nie..
mandangkan ibu idea tak mari2 nak update blog…
diorang pun sibuk2 lah makai cermin mata kokak ibu nie..
bajet2 dah pakai leh lah tolong ibu update…mencari idea terkini lagi shenshashi..
nampak cam budak smart reader kids jer kan?…kui3…
kemain lagi…cermin mata kokak pon korang nak…
tak bagi marah2…
hmmm…anak2…pengubat hati time boring…
lagi2 si adam tuh…macam2 pandai dah skang nie…lagi2 bab makan..
Adam pergi dapor carik periok nasik, Adam bukak tudung periok, kaot nasik pastu Adam dok bersila n bismillah…Adam makan.
orang makan nasik dalam pinggan…adam makan nasik dalam periok nasik…
sebab ibu dia pemalas nak hidangkan dia nasik dalam pinggan…(ibu puk kangggg….)
Abang Nenial lak dah pandai cakap macam2…macam2 lahhh…
terkebil2 ibu ngan ayah dengar sepatah dua ayat nenial…
“ayah ni asik kejeee jer kan bu??….huuuuuuhuuuuuuhuuuuuuhuuuu (nanges)”
“ibu..nanti kita nak jalan2 tey ell kan bu?…kan bu?…kite pegi umah salji kan bu??…kan bu??”
“ibu…nenial pandai kan?..kan bu?…(pandaiii…ibu jawab)…naper ibu tak shakap awal2 tadi??…apelah ibu ni”
“kite nak jalan2 Ohor kan yah?…kan yah??……(kemudiannya dia bernyanyi2 riang dan comel) ♫sheronoknye nak pegi jashko..jalan2 jashko…KETA KONKOL SHATU…KETA KONKOL SHATUUUU♫” (ada lagu jerangkap samar disitu)
seronok kan ?? Smile


P/S ku: anak-anak…boleh buat kita ketawa…boleh buat kita marah…boleh buat kita geram…boleh buat kita naik hantu….boleh buat kita hilang sabor…akhir2 sekali mereka boleh buat kita tersenyum kembali Smile







kalau suka LIKE k... :D

16 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

hehe comel anak2 akak..
anaklah punca penyeri hidup dalam rumah tangga kita,
semoga sentiasa hidup bahagia..:)

ajumohit berkata... Reply To This Comment

Tahniah dpt be!!! Masyuukkkk duit raya ni sheila ;)

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

tahniah!! ramai yg dapat BE bulan2 pose ni.. rezeki tuh..

comel jek budak berdua nih!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

comelnye...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe KaMi betul tu...100% sis sokong!! :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ajumohit masyukkk...hehe ;P

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || tulah...mama pun dapat gak kan?...ekeke comel kan diorang...;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ comelnyeee

Aida Omar berkata... Reply To This Comment

hahaha...kelakar lah gelagat dia. seronok gitu..

keta konkol?? kereta kontrol ke? hehe

mommyYen berkata... Reply To This Comment

eh eh..rindu ngan jejaka bdua tu..hihiks..tahniah Bu,dpt BE.. :)

Salina@IbuAqil berkata... Reply To This Comment

Tahniah dear.. Dapat BE baru.. ;) Comel betul budak berdua tu.. ;)

amir aizat berkata... Reply To This Comment

bsarnye spect dier pkai,hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Aida Omar haha kelakar kan?...betullah tu keta kontrol...hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen tq mommy...rindu kan?...hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Salina@IbuAqil tq ibu aqil...tulah buat kita tersenyum semula...geram tetap bersisa...ekekeke

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@amir aizat spect kokak ibu dia lah tu...ngeh3...besar eh? kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...