♫ Selamat Berhari Raya ♫



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ




                                                Selamat Berhari raya ya kawan2!! video dari FACEBOOK!



P/S ku : ibu terpana dengan penghayatan yang diberikan oleh ke 3 3 penyanyi nasyid ni, ibu lihat ke 3 3 mereka ini mmg betul2 menggali dalam2 lirik lagu raya ni kan kawan2, jelas terpancar pada body language mereka……tang shawl tu takleh blah!! ikut trend u’ollsssss





kalau suka LIKE k... :D

9 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Lelord berkata... Reply To This Comment

kahkahkah aku tengok dh mlm td..tp ada lg satu arr video dia yg lagu suruh la anak2mu bersembahyang

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord selagi ada link ko bagi akt aku ling!!...akan ku donlot buat tatapan bersam keluarga...ngeh!!

Hanis Azla berkata... Reply To This Comment

kat ofis tak boleh tgk video ni.. tp dari cerita shiela mcm dah dapat bayangkan.. Selamat berbuka in advance yer utk shiela dan keluarga.

Hana Faza-same person berkata... Reply To This Comment

ni laki ke pompuan nih?
selamat berbuka posa shila:)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hanis Azla terima kasih hanis...hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Hana Faza-same person nih lelaki...takleh blah diorang ni hana...nam nak kena pang pang jek pon ada gak...kehkeh

sama tuk hana juga...selamat berbuka posa :)

ajumohit berkata... Reply To This Comment

Ke main liuk lentok lagi gayanya hihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ajumohit kan kan??...ekekeke

::NureeN:: berkata... Reply To This Comment

kahkahahkhh.. mmg lawak la.. yg paling x thn yg tgh2 tudung pink tue.. gilerr ayu beb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...