Thank you sooo much MommyYen!! sayang mommy!!



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Malam semua….dah kenyang berbuka?? Alhamdulillah…malam ni ibu, ayah, nenial ngan adam berbuka kat luar jer…kitorang makan ketupat ngan rendang daging…wooowoooo mantap kaw nyer lagi rendang daging dia…ekekeke…yang sebenar-benarnya ibu nak cerita sal mommyyen yang ibu makin sayang nieh. Mana tak sayangnya sebab mommy baiklah ngan ibu, selalu ingat kat ibu n de boys. Tadi ibu dapat special cute gift from mommyyen tuk ibu dan juga de boys…



Cute sangat!! bila ibu tengok jer mesti ibu senyum…nak tau apa? meh tengok!


mommyyen cute
nampak tak??…comelkan?? cute gilerr…
ibu suker dedua keychain nie…adam n danial keychain skateboard warna gold lagi..
yang ibu nyer warna merah…..
“♫♫ senyummm…tak perlu kata apa-apa…senyum…tak perlu kata apa-apa ♫♫”
nampak…happynyer ibu…hehehe
thanks mommy selalu ingat kat ibu n de boys…sayang  kat mommy & yen yen…
dapat idea!!......pasni boleh lah kita selalu bertukar2 souvenier kalau gi mana2…ekekeke



P/S ku : sayang geng blogger ibu semua……..






kalau suka LIKE k... :D

6 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Lelord berkata... Reply To This Comment

wahhh bertuah la ko linggg dpt kawan cam mommy ngan aku kan huhuhu

mommyYen berkata... Reply To This Comment

hihiks..utk kenangan kta sbb dah berjaya anjur GA kan Ibu..
lagi satu,sbb ai ni mana tahan tgok brg cute..mesti nak rembat,lgpun pun bukan mahal pun,value tu yg bawa dia special..

ling lelord..ai pun btuah sbb dpt kwn mcm u..!

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord akakaka..nak jugak ko ling?...ok..set kita bertiga mmg bertuah dapat kawan macam kITA jugak...bley?...akakaka

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen betul tu mommy...value tak penting...yang penting tanda ingatan ihklas tu...tu yang buat ibu terharu sangat ngan cute gift ni. thanks ya mommy!! lepas ni ibu akan lebih saling mengingati :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

cute nye...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ cute!! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...