Nuffnang oh! Nuffnang….♥



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Salam petang….(baca berita ke hape?)…hehee..ibu nak citer sal Nuffnang lagi ni…baru cek akaun nuff tadi…cek2 tengok ibu dapat BE lagi…bukan satu..tapi 2!!…thanks nuffy…mmg sayang tak henti2 nuff kat blog cabuk ibu ni…masih bagi peluang ibu nak rasa BE llagi...dan lagi...lagi lagi (terharu). Blog ibu ni bukanlah best sangat…janganlah cerita bab traffik ni…page view blog ibu pun bukanlah banyak sangat. Tapi bila tengok BE BE yang Nuff bagi ni rasa rugiiiiiii sangat kalau tak bw. Nak bagi UP siket amount yang ada kat dalam tu…buat beli pampers Adam ngan Nenial ker…buat beli susu dia berdua ker…buat beli bedak muka ibu ker…ekeke…tapi nak dapat traffik kaw2 ni bukan nyer cikai2 punya blog.



Bukan sebarang2 blogger yang boleh dapat traffik dengan pendapatan BE dia RM ratos2 giteww. Tunjuklah kat ayah tadi BE BE ibu ni…sekali dia bagi ibu semangat daaa….cam tak caye lak!!…ayah bagi semangat kat ibu suh update blog yang boleh buat page view mencanak2 naik…..kih kih kih…update citer apa yek?…geli lak hati ibu….kih kih kih kih kih kih….



sayang nuffnang ketat2 jugakkkk
dapat BE CELCOM lagi!!
sayang NUFFNANG!!


P/S : nak seribu daya…tak  nak seribu dalih…cemana nak jana pendapatan nieh??…suami dah bagi restu…mesti berkat! (mood : serius nih!!)






kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

ajumohit berkata... Reply To This Comment

Wahh dpt Celcom masyuk tu, tahniah sheila

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ajumohit hehe mekasih aju :)

khairul akmal bin azman berkata... Reply To This Comment

kay pun dapat 2 be je..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata... Reply To This Comment

tahniah!!!
ai lama dh takbley.. huhuhuhu

mommyYen berkata... Reply To This Comment

waah..bes nyer Ibu dpt 2 sekali.saya belum cek lagi ni ibu..

Aja Aja,Fighting!! ( korea mode) ahahaha

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

wahhhh.. masyukkk! masyukkkk!!
kena jana trafik lah lepas nih..hehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@khairul akmal bin azman tahniah sama kay. :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥ kenapa lak dah tak bley tu?

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen ekeke..ada je mommy ni hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || kih kih kih kih kih kih kih...geli hati ibu ni...kih kihkih

Lelord berkata... Reply To This Comment

sejak balik raya ni agak merudum...aku pun xde bukak sgt blog jgn kata nk hapdet dan BW.

akan berusaha..chaiyokkk

shiela latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord patutlah ko jarang dtg sini ling..jom kita berusaha..caiyokkk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...