SUMBANGAN TABUNG PEMBANGUNAN "MTAQA"


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Jiji


Salam semua…ibu ni dari blog Mat Gebu, nak share tentang pungutan derma ikhlas untuk tabung pembelian kenderaan rasmi MTAQA ni. Pada yang mampu tu sama2 lah kita rebut peluang ini supaya kita sama2 mendapat manfaat daripadanya. Bukan selalu2 jumpa peluang menderma macam ni, pada geng ibu yang lain tu kalau nak copy paste kat blog memasing pun lagi bagus. Sama2 kita panjang2 kan perkara yang baik ni.


MTAQA telah pun melewati enam tahun penubuhannya. Potensinya sudah mula membuahkan hasil. Namun, komitmen untuk menjalankan aktiviti masyarakat dan sekolah agak terbatas kerana ketiadaan sumber kewangan yang kukuh dan kenderaan bagi tujuan tersebut. Sehubungan itu rayuan sumbangan ini dilancarkan untuk meningkatkan potensi MTAQA supaya lebih terkehadapan dan cemerlang.
Jadi, Tabung Persatuan Ibu bapa dan Guru Maahad Tahfiz Al-Quran Al-Asriah, Banggol Chicha (PIBG MTAQA) untuk pembelian Kenderaan Rasmi MTAQA (Van) telah dilancarkan untuk mengembangkan potensi tersebut.
Sumbangan anda boleh disalurkan terus melalui akaun Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) 03027010037358 atau cek atas nama “Tabung Pembangunan MTAQA (PIBG)”.
Sumbangan yang bakal anda salurkan didahului dengan jutaan terima kasih dan jazakumullahu khairal jaza’. Hanya Allah yang mampu membalasnya.
Maklumat lanjut anda boleh hubungi pihak MTAQA, tel : 09-7922560 atau melalui email : maahadmtaqa@yik.edu.my
Klik--> MTAQA.
 
 
P/S ku : Bercita-cita tinggi lah ibu ni kalau adalah anak ibu siapa2 yang mampu belajar kat mana-mana sekolah Tahfiz ni. Bertuah betul ibu ngan ayah. 





kalau suka LIKE k... :D

10 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata... Reply To This Comment

bertuah kalau ade anak2 begini akak...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ Ya Allah...memang bertuah. AMIN.

ajumohit berkata... Reply To This Comment

Saham Kita di akhirat Kelak kan Sheila, sejuk perut mengandung

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ajumohit tulah dia...InsyaAllah Amin yarabbal alamin.

anisalya berkata... Reply To This Comment

ada duit lebih tak salah pun menderma kan...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@anisalya betul3x :)

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

mmg bertuah kalo anak2 berminat nak belajar kat tahfiz kan~

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || betul tu mama...bertuah badan :)

eddy syrol berkata... Reply To This Comment

sekolah tahfiz skrg dah jd tumpuan ramai..baguslah :)

jom singgah sini
Cerita HYZ dan Dayang Nurfaizah
Fiq Fikri yang pemalu

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@eddy syrol baguslah Alhamdulillah. Saya nak anak saya masuk sekolah Tahfiz juga suatu hari nanti. (Berdoa)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...