Lappy Rosak ;(



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Salam petang semua....adoiyaii, mengaduh dulu. Laptop ibu rosak lah...ni pun curi2 bukak yang sepatutnya ibu takleh bukak sebab bila bukak jugak dia akan Off sendiri. Huaaaaaa.....sedihnyaaaaaaa, nak update blog pun terbantut2. Ni kalau lepas ibu taip sempat publish maknanya selamatlah.


Patutnya Sabtu lepas lagi dah hantar gi betulkan, tapi ayah bz...tgklah minggu ni mesti antar jugak. Ibu nak jugak ayah  gi betulkan kalau tak sunyi lah ibu takleh buat kerja2 edit blog nanti. Gian ibu huaaaa....pada yang datang jengah2 kejap blog ibu ni tq ya...ti ibu dtg balik blog korang mua bila laptop dah ok.


Okeylah...takleh nak update lelama ni...kang Off lagi tak sempat nak publish. Doakan lappy ibu ce ceapt sembuh ek...kipas dalam ni yang rosak. Tah berapa lah yang ayah kena bayar ti...hihihihi



P/S ku : mode sedihhh







kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

aNaYaNa berkata... Reply To This Comment

jangan sedih2 kak..hope lappy tu sihat sepenuhnya lepas g klinik nt..hi3..

Lelord berkata... Reply To This Comment

xpe linggg nanti lappy dah elok mesti byk citer kan

mommyYen berkata... Reply To This Comment

taka ur time ye ling,tak usah sedih..nanti2 aa kita jumpa di alam maya..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@aNaYaNa Amin yarabbal alamin. mekasih ya dik :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord ie ling...sob sob sob

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen iye jugak mommy...uwaaaaa

LiFe KaMi berkata... Reply To This Comment

memang tak best klu laptop kesayangan kita rosak..
jangan sedih2 kak nanti husband bawa repair tu..

ajumohit berkata... Reply To This Comment

Moga lappy Sheila Cpt dibaiki, rindu nk baca citer baru

shiela latif berkata... Reply To This Comment

@LiFe KaMi mekasih :) dah hantar dah...3 ke 4 minggu baru siap agaknya...lama tuuu ;(

shiela latif berkata... Reply To This Comment

@ajumohit hehehehe...ada gak yang rindu baca kita membebel...seronok tau!! :)

LadyBird berkata... Reply To This Comment

alhamdulillah sempat publish :D..
ibu belilah laptop baru..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@LadyBird uihh...susah nak dapat dah...kena tunggu ayah lak beli satu...baru leh wat bekap...ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...