Adam…dulu lain, sekarang lain…..ish ish ish




بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
  

Selamat hari Khamis semuaaaa….eh eh eh ehhh, lamanya ibu tak update blog nieeeee…rasa kekok lak nak menaip dah…lagi nak cerita sal anak2 ibu nie haa…kejung jap tangan tak tau nak taip apa nak tulis apa sal diorang ni ha…okey, hari ni nak story sal Adam dulu…sok2 sal danial lak…pastu sal kombuchea tea tu k…hihihi

 
Adam….dulu lain, sekarang dah lain…ish ish ish…rasa cam tak nak Adam membesar lak, biar jek dia tu dok comei2 umur setahun kebawah..ekekeke bole gitew??…mana boleh kan? tapi ibu rindulah masa Adam comei2 montok masa umur dia bawah setahun dulu…Danial pon sama…ti ibu update dulu dan sekarang danial lak ye…(danial lagiii comei masa kecik2 dulu…hehe)

 
Adam oh Adam…tak kira siang dan malam, sekarang sik nak bantai pakai suar enjean jek….suar kain cotton tak nak…suar pendek tak nak…jenuh ibu duk basuh n keringkan suar enjean hari2 tuk adam…penat tau! huh. Anak2…bila dah besar macam2 tingkah laku…tapi ibu tetap layankan jugek…walaupunnn 



 
adam dulu1
Adam dulu…comei comel comellll…auummm
  

 
adam dulu2
alo alo alolololo….gerammmnya ibuuuuuu….
 
  

adam dulu3
kang kung kang kung kang malam nieh……..(nama timangan dia masa ni..hehe)
  

 
adam dulu4
alolololololo….rindunya ibu kat dia masa niiiii….
  

 
adam dulu5
masa dia tengah buat2 rajin masak kat dapur ni pun ibu rinduuuuuuu sangat…rasa cam nak picit2 masok lam bag……????



 

Masa2 macam nilah yang ibu rindu sangat skang ni…adam oh addam…skang ni adam dah lain…lain sangat…sob sob sssooobbb
  





 
 
adam skang
huh! takleh blah!..
rasa ibu nak blah skang jugak…skang jugak ibu nak blah!
yelaaahhh…org dah besarlah katakan…
tengok ibu pun skang ni “takleh blah” je kan…kan.
lagaknya ko time ni ya ngan ibu…
takper2…ti ibu buang suar enjean tuh!
nasib lah ko….
  

 
P/S ibu : bila Adam dah besar gini, lagak lak tuh..…ibu rasa saja je ibu nak bagi adam adik……biar adam tak keruan lak pasnih!…hihihi 





kalau suka LIKE k... :D

10 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

ajumohit berkata... Reply To This Comment

Hehe mmg geram tgk gmbr Adam tu, bile dh besar mcm2 perangainya ye, budak2 mmg gitu kan Sheila, heheh comel gmbr2 Adam masa tecit, elok sgt nk beradik ni hihi

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ajumohit hihihi...kan kan kan??...skang nie dia kemain lagak gi ngan ibu dia...ti kita bagi dia tak keruan lak...hihi

mommyYen berkata... Reply To This Comment

eh eh adam,memang montel la ibu..geram tengok semua dia ni.sungguh cepat masa berlalu kan bu..

*bu,nak bagi adam adik lagi ya..?weewiit..!! chaiyuk2 bu..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen hehehehe...tul tu mommy cepat betul masa berlalu..rasa pejam celik dia dah besar...nak pelok cium pun kurang ckit feel dia tuh...hehe

"InsyaAllah ada rezeki...:)"

munna berkata... Reply To This Comment

alolo comelnya adam masa baby..skrg pun comel gak... ini entry petanda ibu nak baby lagilah ni...

Dalila Hamid berkata... Reply To This Comment

sukanya budak2 main... geram tgok..

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

IBU.. tu maknanye ibu rindukan baby.. haaaa.. boleh dah tuh bagi adam adik..kikiki

adam~ kecik2 dah nampak ke'hensom'an nye..hehehhe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@munna betul tu!! hehehehe doakan ibu ya :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Dalila Hamid seronok tgk baby2 gini aktif main kan? :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || betul lah mama...org cakap jgn kata tak nak beranak lagi...kan dah termakan kata2...skang sibuk nak mengandung lagi lak...hehehe maluuuu ibu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...