Alhamdulillah…ibu mengandung anak ke3 :)




بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
  

Selamat pagi duniaaaaa….wawawawa heppinya ibu nie kan?…ekekeke, Alhamdulillah…hajat ibu nak mengandung lagi tercapai akhirnya. Dalam 2 ke 3 bulan ni ibu teringin sangat nak mengandung lagi. Kalau dulu lepas jek bersalinkan adam kemain lagi ibu cakap dairek ngan ayah tak nak mengandung lagi…kuiiiiii….boleh gitu?
  

Haaaaa…Tak boleh cakap gitu yek…lenkali ibu akan ingat sangat2!!…sekarang ni sendiri yang teringin…ayah lek2 jek tak pulak mintak2 nak baby lagi…kuiii (lagik)….ibu tak tau kenapa 2 ke 3 bulan sebelum ni ibu tengok semua baby girl comeeeellllllll lah sangat2nya…baby boy pon ibu tengok comeellllllllllll jugaks!!!

 
Ya Allah….geramnya ibu tengok baby2 nie rasa nak picit2 jek baby2 itteew….tapi sib baik ibu boleh control. Ibu harap semoga dipermudahkan segalanya semasa ibu mengandungkan n melahirkan baby ibu n ayah yang ke 3 nie nanti. Tak kisahlah baby boy or girl yang penting baby tu nanti sihat wal’afiat sama2 ngan ibu, n ibu harap kali ni dapat BF baby lama siket…2 ke 3 tahun ker…semoga dipermudahkanNYA. Amin.
  

nak nyelit fakta penting siket : Masa ayah bagitau jer kat awe (ibu mertuaku) yang ibu skang nie mengandung, awe cakap “iye?…mintak2 kali nie cucu aku cucu perempuan pulak”…………….uihh?? selaju 120km/j mulot munggil ibu kumat-kamit membaca kalimah AMIN.
  

Disebabkan ibu dah tau yang ibu skang ni mengandung (mungkin lam 4 minggu), secara otomatiknya hormon serakah ibu dok membuak-buak keluar…Semalam ayah bawak ibu n de boys gi tengok wayang untuk yang pertama kalinya lepas kitorang ada anak2 ni. Bayangkan last kita tengok wayang tu masa ibu ngan ayah bertunang lagi.
  

Dahsat!! jadik hormon serakah yang pertama ibu nak tengok wayang citer OMBAK RINDU….ye!….punyalah gempak kawan kerja ibu duk gebang kat FB kata yang citer OMBAK RINDU ni sedih n best giler…sedih tuuu….dia kata “kalau ibu nak tengok please stand by tisu banyak2 eh?”…hamboii
  

Jadik ibu pon stand by lah tisu banyak2 ko…abih satu kotak tisu kereta ayah ibu kebak masuk lam handbag ibu (isi sahaja..kotak tu tidak le) …in case kalau tak cukup kan??…mustahil sekotak tisu tak cukup, kemain lagik eksaitednye….sekali bila ibu dah tengok citer OMBAK RINDU, 2 helai tisu jek yang laku….yang banyak2 lam handbag ibu tu buat semak jek…kuiii…
  

Macam tengok drama jek ibu rasa….yang nenial pulak sekejap2 cakap ngan ayah dia “bila nak abis ni yah?….tak best ar citer ni”…haha…ko hingat cam tengok tv ker boleh tukar2 chanel lain? ambik ko, selalu ibu jek yang layan kartun awak tu…skang ni sila teman ibu tengok wayang cerita ibu lak ek?….adam jek yang pandai jaga hati ibu ni…dia tengok dari awal sammmpailah dia tido sat pastu bangun semula n sambung balik tengok citer OMBAK RINDU ni….haha….
  



 
galaxy
yang ni lom release lagik….
Harga-Samsung-Galaxy-Tab-7.0-Plus
yang ni udah release……
ibu agak2 lah…inilah dia contoh2 horman serakah ibu yang ke2 …..pullokssss???…kemaiiiin lagik!!tapi hati ibu suh tunggu yang no1 tue release lu....hikhikhik
kalau yang no1 tue tak release2 gak sampai tahun depan (dengor2 tak masuk pasaran mesia) baru ibu pilih yg no2 lak..............boleh gitew??
  


P/S ku : Doakan kesihatan n keselamatan ibu dan baby dalam kandungan ibu ni ya kawan2 






kalau suka LIKE k... :D

24 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Iera berkata... Reply To This Comment

Tahniah...take care..

Lelord berkata... Reply To This Comment

tahniah lagi dari aku linggg mudah2an berjangkit lak kat aku

ajumohit berkata... Reply To This Comment

tahniah sheila, rezeki 2012 hehehe, tahniah...seronok kan nk dpt baby lagi, tk care!

qellissa berkata... Reply To This Comment

congrats babe..bestnya da nak dpt new baby..i ni bilalah nak dpt...hihihi..eh tab 7.7 tu mcm lg best je...

anisalya berkata... Reply To This Comment

tahniah. semoga daat apa yang diidamkan. jaga kesihatan ek...

eus berkata... Reply To This Comment

Alhamdulillah... Tahniah......... (bila la nk dpt yg no.3 plak ni.. hehe..)

AnneRaini berkata... Reply To This Comment

tahniah...semoga selamat semuanya...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Iera mekasih iera :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord mekasih lagi ling...InsyaAllah amin.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ajumohit Alhamdulillah...seronok aju ehehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@qellissa InsyaAllah masa u akan tiba jugak nanti babe. Berdoa dan berusaha jer Amin.

betullah kan...yg 7.7 inc tue cam best jek...heheheh

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@anisalya mekasih anis...InsyaAllah amin.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@eus mekasih ya eus...InsyaAllah adalah rezeki tue nanti. AMin.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@AnneRaini Mekasih. InsyaAllah Amin. :)

Izan Ishak berkata... Reply To This Comment

tahniah sheila! izan pun tumpang gembira juga ni...moga sihat2 aje ibu n bby ye...

*tiba2 rasa nak bby girl plak...hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Izan Ishak mekasih izan...hehe apa lagi...jom saing2 nak?...ekekeke

iza berkata... Reply To This Comment

Assalam..
Tahniah...moga baby dan ibu selamat.
Kiranya lama la tak tengok wayang ye...
Iza pulak baru 1st time masuk panggung seumur hidup...itupun masa anak ada di kg thn lepas...rasanya itu yang pertama dan terakhir..

mommyYen berkata... Reply To This Comment

yeyeh..ni la ku tunggu official entry announcement dari ibu ni..conrats ling,sgt2 happy utk rezeki ibu dan sekeluarga ni..jaga diri bebaik ye ling..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@iza Waalaikumsam
mekasih n AMIN.
tulah mmg lama dah tak tengok wayang...
kenapa yang pertama dan yang terakhir pulak iza?...bile2 nak pergi tengok ada masa n kelapangan boleh lah pergi tengok kan... :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen hehehehe...mommy2...thanks ya mommy i miss u toooo...ekekeke

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

tahniah ibu.. mama tumpang hepi~

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || mekasih mama :)

wan nurul hezrina berkata... Reply To This Comment

tahniah..semoga anak pompuan kali nie=)nurul nak anak laki nnt yang nim3.hikhik..tapi apepun syukur kalau dapat yang sempurna n semuanya selamat=)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@wan nurul hezrina Amin. betul tu nurul :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...