Rezeki tak putus2...Terima kasih Nuffnang!



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Malam semua……patutnya ibu update pasal kombucheaTea malam ni…tapi tangguh dulu eh?…ibu nak ucapkan trimakasih banyak2 pada Nuffnang yang masih setia bagi ibu merasa BE hebat2 tuk blog cabok ibu ni….ibu bukannyer apa…al felix al ajaib rasanya bila blog ibu sunyi dekat sebulan ritu masih ada BE run pastu tak putus BE baru masuk…. 


Alhamdulillah…rezeki itu datang dengan izin Allah, sekarang ni 4 BE tengah berjalan dengan rancaknya!! usaha itu tanggak jaya kan?…tapi kalau tak BW acaner???…ngatekan blog ibu ni se “femes” blog cik epal cam lahhhngit dan bumi gitew jaraknya……acaner?? (lagi?)….ce tolong datang hari2 kat blog ibu ni kan??….boleh?? boleh?? 


Sila Caye!! 

hempat!!…….segaligusss….siaran sedang berlangsung!
kalaulah lampu traffik lebat…indanya donia ini.
keme2 mua rajin2 ah klik mana2 iklan yg berkenan tu kan…
nanti gerenti awok sukee….heh heh heh heh 



Yang ni lak yang dah jadik metered earning…..
banyak jugak tahun ni ibu dapat BE…
kalau ibu rajin update mesti rezeki pon banyak gak masuk…
kan?? kan?? 



yang ni pulak rezeki dari Allah malam semalam…..
kalau ibu rajin masak…mesti ada jer menu yang boleh dibaham kan??….
Ikan Caru goreng kunyit + Sayur Kacang buncis goreng + Udang Sambal Petai + Chili Crab = Alhamdulillah.
Makan sampai habis…jangan membazir….
membazir itu amalam syaitonnirrojim yang direjam!! 


P/S ku : sehingga menjilat jari…(sendiri masak…konpem sedap…????) 







kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Lelord berkata... Reply To This Comment

tahniah linggg aku ada 2 ketul je..alhamdulillah

ajumohit berkata... Reply To This Comment

Tahniah Sheila!!! Sheila kretip Dan blog cantik mesti ramai yg bkunjung, tq ek, nnti Aju dh bank in Aju bgtau ye!!!!! Tahniah masyukkk

Wan berkata... Reply To This Comment

Tahniah..best tu..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord tahniah gak lingg ;)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ajumohit mekasih aju....i leppp u lah... :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Wan mekasih wan :)

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

banyak BE ibu.. pasni mesti masyuk income nuff ibu.. kena rajin carik trafik pas ni.. hehehehe

abah khalisha berkata... Reply To This Comment

Seronok betul dapat BE je memanjang ye

anisalya berkata... Reply To This Comment

alhamdulillah... rezeki tu shiela.

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || hehehe...adalah cket2 jek mama hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@abah khalisha seronok gak...hahahaha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@anisalya Alhamdulillah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...