Nama saya Muhammad Danial Yusof



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
  

Salam petang semua…hari ni dah 5 hari Danial pegi sekolah PASTI. Buku2 pon dah dapat, baju pon dah dapat…jadi pagi ni ibu sempat snap gambar Danial lengkap dengan baju sekolah dia tue. Comel anak ibu nie…
 
 
P1020743
baru lepas solat subuh ngan ayah nie…iye iye jer dia ngikut… Smile


P1020745
sebelum berangkat mesti pekena dulu…baru otak cargas ekeke
susu sebotol mesti nak jugak sebelum pergi sekolah…sarapan tetap sarapan..

P1020748
nyot nyot nyot nyot…..sedapnyeeee



P/S ku : Adam pon nak jugak baju ijau abang dia nie…mana lak ibu nak carik??






kalau suka LIKE k... :D

32 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Puan Avy (Lisz Nurizaliza) berkata... Reply To This Comment

amboiiii...tang nyot..nyot..nyot..botol tu yg xleh tahan..ekekekeke

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata... Reply To This Comment

hihi dh comel dh. semangat nk g tadika lah ni ye!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata... Reply To This Comment

icap cucu botol lagi abang eaaa?


bagus dia rajin solat :)

munna berkata... Reply To This Comment

nyot nyot dulu ye...buat bekal...hehehe

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

hehehe.. tang isap botol yang x tahan tuh.. anis minum susu malam jek..sebelom tido.. tu pon kadang2 mama dia malas nk bancuh..

CNN @ CheNamNam berkata... Reply To This Comment

wahhhhhhhhh kemaen feelingg nyot nyot nyottttt diyer...hahahaha...

ajumohit berkata... Reply To This Comment

Heheh sebelum ke sekolah pekena botoi dulu hihi, samalah ngan anak2 aju

Lelord berkata... Reply To This Comment

ehhh isap botol lg ke? aisehhhh

fieda berkata... Reply To This Comment

isi minyak dulu ye...hehehe

Izan Ishak berkata... Reply To This Comment

wahhh...hensemnya danial pakai baju sekolah Pasti. sama cam baju abg naufal...

nyonyot susu tu wajib kan... kasi tangki penuh dulu.baru dapat belajar ngan baik...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Puan Avy (Lisz Nurizaliza) heheheeh

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@FIFIEY LYCHEE MARATION yelah tu fifiey...semangat pulak hari tu dia nak gi sekolah...bagus2...hehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty tulah botol lagi lar..penah masukkan lam botol biasa dia tak nak minum...takder feelll...cemana lah kalau dah besar isap botol lagi ek?...eh eh kena pikir nie

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@munna berbunyik bunyik...nyot nyot nyot hehehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@|| NaFiRaa || hehehe...mama ngan ibu lebih krang lah...kalau ayah ada je kat rumah semua susu aya lah yang take over...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@CNN @ CheNamNam feeling...nyot nyot nyot ahahaha

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@ajumohit bagus jugak dia nak minum susu lagi ni kan aju?...

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Lelord nak buat acane ling? aisehhhh

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@fieda hehehe minyak putih

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Izan Ishak automatik nampak hensem dengan baju PASTI tue hehehe

betul tue nonyot sus tu penting tuk tulang yang kuat...ekeke

Aida Omar berkata... Reply To This Comment

sempat lagi dia nyot2 sebotol sebelum pi sekolah ea..hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Aida Omar sempatt... seminit jek boleh habis sebotol tu aida :)

Bui Junaidi berkata... Reply To This Comment

MEMANG CANTIK BAJU DIA..CERIA JER..

PART NYOT2 TU SAMA MCM ANAK2 BUI,SEBELUM G SEKOLAH KENA NYOT2 DULU..DH 6 TAHUN PUN MASIH NYOT2 LAGI..

Mak Lagenda berkata... Reply To This Comment

Kelako adam..sempat lg isi tabung sblm pi skull yeh?? Syiok smpi terpejam2 mata eh..

wan nurul hezrina berkata... Reply To This Comment

amboii..sedap sampai nak tertido dah2=)

ngantok gaknya pepagi bangun n pekena susu plak=)

Papa Mifz berkata... Reply To This Comment

haha...baru cergas yer...

el berkata... Reply To This Comment

samalah ngan abg danish dia pun 1st time g skul tu..wajib sarapan 1 botol susu coklat hehehehe...bw 2ketul roti coklat masimo..riso takut lapaq tghari baru leh amek..sbb belah tghari ada kafa :)

Positive Girl berkata... Reply To This Comment

nikmat sungguh isap susu ye..hehe...

grosir busana muslim berkata... Reply To This Comment

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

Mama Rizqullah berkata... Reply To This Comment

Hahaha..nyempat lagi Adam...

Apapun..Asyyyiiikkk nyot,nyot yer...

Zefa NorAsmara berkata... Reply To This Comment

Ibu Yusuf dan maryam singgah ziarah dr blog izan..

ps: sedapnya dia nyot nyot.. tak kisahlah janji dpt khasiat.. :D

Just Dila79 berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum....

hai sheila....lamanya wak dila tak datang sini...sesat jalan kottt...hehehe...

teruja nak komen Adam....dah besar dah...dah sekolah dah...PASTI pilihan yg tepat....anak2 wak semua merasa sekolah pasti...membentuk jati diri seorang muslim dari kecil...

part nyerot tu tak bleh tahan....sama plak cam anak2 wak masa memula masuk pra tadika...merah,adam dan qaseh....semuanya sarapan botol dulu sebelum jumpa sekolah...hehehe

apapun selamat besuai kenal balik dari wak....rindu rasanya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...