Thanks Nuffy lagi dan lagi … :)




بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
  

Selamat tengah hari semua, apa kabar mommy2 semua…hari nak update BE yang ibu dapat dari Nuffnang untuk tahun 2012 ni. Alhamdulillah, ada lagi rezeki BE tuk tahun ni…ibu ingat dah tak ada lagi memandangkan blog ibu yang makin lama makin tak ber update nih…hehe
  


be lagi3
BE Celcom I Love Music!! Thank Nuffy!!!
  


Celcom!! line phone ibu memang pakai celcome pun…murah n jimat…kalau nak buat online transfer sekejap je dah dapat mesej tag pengesahan. Yang ni lak ibu nak kena survey2…apa ke bendanya Celcom I Love Music nih…kalau best boleh try.an?? ann? 

 
P/S ku : perut dah berkeroncong..nak makan duluu.. 






kalau suka LIKE k... :D

12 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Lelord berkata... Reply To This Comment

tahniah linggg aku punya seketul BE baru je metered ni..x berkembng pun huhu

ajumohit berkata... Reply To This Comment

Tahniah Sheila!!!! BE aritu dh ME, belum berganti lagi ngeeee

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata... Reply To This Comment

sy geng tak penah dapat BE huehuehuehue

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

Tahniah ibu~ moga lepas nih terus banyak BE menyinggah kat sini..:)

fieda berkata... Reply To This Comment

wah..bestnyer shiela dapat BE...fieda dh takder dh...

mommyYen berkata... Reply To This Comment

tahniah laling..rajin2 update k..

Papa Mifz berkata... Reply To This Comment

tahniah...:)

Mak Lagenda berkata... Reply To This Comment

Alhamdulillah..rejeki suri dan anak anak

Iena Eliena berkata... Reply To This Comment

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

shark berkata... Reply To This Comment

tahniah..
salam kenal dari saya :)

.::: Princess MOMOY :::. berkata... Reply To This Comment

salam sis
boleh nak tahu harga untuk sis design template?
nak simpan budget
tq sis

Afasz berkata... Reply To This Comment

murah rezeki awak. alhamdulillah.

salam kenal n follow sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...