BE lagi, thanks Nuffy…walaupun ibu dah lama tak update :)




بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

 
Salam petang semua….apalah kabar kawan2 blogger ibu ni. Lama sangat rasanya ibu tak update blog ni, dari awal2 ibu mengandung dulu sampailah skang ni dah masuk trimester ke 3. Baru ni nak update, rindu ngan dunia blogging ni. Tapi tulah dia…mood ibu nak berblog, edit blog semuanya kelaut masa ibu mengandung anak yang ke 3 ni.

 
Kalau dulu sehari tak hadap blog ni macam orang sasau rasanya. Macam satu hari tu tak gi kerja pulak, tak lengkap konon hidup ni…hahaha…walaupun ibu lama tak update ibu jengah2 jugaklah account Nuffy ibu tu. Alhamdulillah…senantiasa adaaaaa jer ngan BE baru. Tak henti2…syukur jugak walau blog cabuk, walau blog ni tak berupdate…tapi masih dapat perhatian dari Nuffy tuk continue bagi BE kat sini.

 
be lagi
2 BE still running.

 
Walau tak seberapa income nya disebabkan ibu sendiri yang pemalas nak update ngan BW skang ni, amount pun tak lah seberapa. Tapi takpelah tu…buat hati ibu senang je…heheh. Ibu pun tak pasti ni pembawakan budak ke atau memang mood ber blog dah hilang. Harap2 tak hilanglah keghairahan ibu nak berblog lagi pas ni. Lebih2 lagi nak edit blog sebab ibu sukaaaa sangat edit blog ni..

 
Okeylah, skang ni ibu nak stop dulu…pada kawan2 ibu yang masih sudi datang menjenguk blog ibu ni terima kasihhh banyak2 ibu ucapkan. Harap persahabatan alam maya kita ni tak terhenti macam tu je, InsyaAllah kalau takder halangan ibu nak aktif balik ber blogging ni hehe.
  

P/S ibu : Danial ngan Adam skang dah semakin membesar dan bijak. Rindu nak update cerita2 diorang macam dulu2… Winking smile 





kalau suka LIKE k... :D

5 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Cik Rongoks berkata... Reply To This Comment

tahniah kak ! ^^

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

rezeki bb tu~

Rafhan berkata... Reply To This Comment

Alhamdulillah, murahnya rezki. sy da lama x dpt BE...

QasehnyaRania berkata... Reply To This Comment

alhamdulillah..rezeki namanya tu..
=)

~AiMi SyAhiRAh~ berkata... Reply To This Comment

Syukur.. Rezeki Allah.. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...