Terima kasih yang tidak terhingga kepada tuan2 dan puan2 :)




بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
  

Salam petang semuaaa…petang sangat dah ni. Ni ibu up entrie petang2 hari yang buta semata-mata nak ucapkan ribuan terima kasih pada pakcik2 dan makcik2 kakak2 abang2 Ameera yang baik sangat!. Sebab dah bagi hadiah power2 kat Ameera…sampai ibu ngan ayah speechless tak terkata. (sama maknalah tu kan?)

 
Rezeki Ameera Alhamdulillah, semua ibu suka sebab semuanya akan diguna InsyaAllah. Tak membazirlah kata orang hadiah2 ni semua, jom ibu review hadiah yang Ameera dapat…jeng jeng jeeeengggg…


 
218181_482368398449116_29882368_n
yang baby car seat warna orange tu Moksu ngan Poksu Ameera yang bagi…powerrrrr, senang nak jenjalan duk dalam kereta kan? harap2 Ameera tak buat hal tak nak duduk diam2 pulak nanti…letih lah ibu kan? hehe 

yang dalam kotak besar warna pink tu Mokde Ameera bagi, ada baju2 warna pink & white…mestilah Ameera sukaaa. Lama dah ibu Ameera berangan nak pakaikan anak ngan baju warna pink & white ni hehehe…siap ada hanger bagai..mana ibu nak gantung baju2 Ameera lak nih?? nak kena beli lemari kecit ker? hihihi 

yang Bag warna pink & white tue pulak Makcik & Pakcik Ameera lak bagi…kakak Yaya yang bagi ni kan??? hehehe…yang ni ibu sukaaaa sangat sebab senang nak bawak ke klinik atau gi mana2 pun…senang nak letak barang2 Ameera…nampak je comel gitu…tapi semua barang penting Ameera boleh masuk tau…ibu sukaaaa sangat, dah lah cute senang bawak lak tuh..



 
 
581469_512478748766791_1025565982_n
Yang ni lak hadiah dari kawan2 ofis ayah…stroller merah tu powerrrrr…ibu suka cam tak sabar2 nak bawak Ameera jalan2 duk dalam stroller power ni…sekali ngan hamper baju dan set pinggan/mangkuk/sudu/garfu/cawan makan tuk Ameera. Lengkap gitew…semua pun ibu suka.. Smile



Terima kasih daun keladi dari ibu dan ayah atas hadiah2 ni semua ya…semoga kalian dilimpahi rahmat dan rezeki yang lebih lagi diatas kemurahan hati kalian semua. Amin Yarabbal Alamin.
  


P/S ku : takleh menaip lelama..skang ni Ameera dah pandai, asik nak dipegang je…ok babai. 








kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

nida husna berkata... Reply To This Comment

suke la ameera dapat byk hadiah =)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@nida husna sukaaa sangat hehe ;P

|| NaFiRaa || berkata... Reply To This Comment

rezeki bb tuh~

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

mekasih mama nafiraaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...