Alhamdulillah <3 Nuffnang……



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

 
Salam petang semua, tengah lepak-lepak tengok TV tetiba teringin nak update blog pulak. Pastu cek akaun Nuffnang ibu…e’ehhh dah boleh cahsout lah..hahaha dasar orang yang tak tau sabor ibu ni. Malas nak tunggu lagi asal boleh cash out jer terus tekan laju-laju dekat butang iteww.

 
Pastu ada extra bonus lak tu….ada 2 lagi BE baru yang menyinggah ke blog ibu ni. Alhamdulillah, syukur nikmat kepada tuhan yang memberi rahmat. Walaupun ibu main-main jer update blog ni, adalah jugak income tuk ibu yang dok goyang-goyang kaki dekat rumah.

 
Orang perempuan ni kalau dia dah duduk jer dekat rumah, dapat duit tak banyak mana pun dia dah cukup suka…hahahaha, macam ibu ni..lagi-lagi hasil titik peluh sendiri. Tapi kalau yang encik abang bagi tu lagilah ibu sukaaaa hahaha…boleh ibu shopping baju baru untuk Ameera kan? ataupun boleh ibu tambah-tambah barang mekap ibu yang dah tinggal nyawa-nyawa ikan tu haaa. Teruk betul ibu ni kan Ameera?

 
be lagi6
2 BE baru…earning ibu pun dah zero lagi. Jenuh nak kumpul lagi ni…

 
Okeylah, ibu nak sambung maraton cerita Adam & Hawa pulak. Malam kang nak belanja dapur…hari ni menu ibu ngan anak3 bubur sahaja, permintaan dari Adam yang comel tu. Asik nak makan bubur lambok jer hehe

 
P/S ibu : celak…eyeliner…eyeshadow…blusher fink kaler…bla bla bla blaa….tangandidadamatakeatas.










kalau suka LIKE k... :D

2 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Nafira usof berkata... Reply To This Comment

tahniah ibu.. rezeki tuh~ sape nak bg free2 cam tuh kan~

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Nafira usof Alhamdulillah, betul tu mama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...