BE + Nuffnang + Ameera = <3<3<3




بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

 
Salam petang semua….lamanya ibu tak update! sibuk dengan orang baru, bila lama tak update ni skill nak susun ayat adohhh kelaut sungguh. Padahal selama ni buat entri tak pernahnya bersusun ayat dia hahaha. Bukan apa, sekarang ni setiap kali ibu start nak menaip je mesti pala otak terus blank. Tak tau nak taip apa…tu yang ayat cam kelam kabut siket tak tau hujung pangkal cerita nya ni.

 
Agaknya kesan lepas melahirkan 3 orang cahaya mata tak? kot? yelah kot? hahahaha…sebenarnya ibu nak update BE (Buffered Earning) yang ibu dapat dari NUFFNANG lagi…Alhamdulillah ada je BE yang menyinggah ke blog ibu yang tak berapa nak pemes ni…3 BE lak tu yang ON Going…acane nak kaya gini kalau BE banyak pon ibu ni malas nak update? tak update, tak BW acane orang nak datang2 n klik2 mana iklan yang diorang berkenan kan?…tapi adalah jugak yang datang menjengah ke blog cabuk ni…Alhamdulillah.

 
Taklah bersarang sangat gamaknya blog ni hihi…jom tengok BE yang On Going kat blog ibu sekarang ni. TERIMA KASIH NUFFNANGGGGGG…. <3!!
 
be lagi5
Maxis, Dutch Lady, VW Passat SE, 3 berjemaah gituuu…..meh la datang jengah2 selalu blog ibu ni…kang dah cukup wet boleh cash out ibu nak beli baju Ameera hahahaha….
 
Tercakap pasal Ameera Adni Rose lak…ibu nak tepek lah gambar2 Ameera yang terbaru. Gambar2 ni banyak kat FB…semakin hari semakin terserlah kewanitaannya. Lagi2 bila dia start nak berbual tu kan? comelnya dengar suara budak perempuan ni. mengada betul..mengada manja hahahaha…


ameera 4
My cute little honey bees <3

ameera 3
Alolololo….konon2 nak pakai sekap…hihihi

ameera 2
Inilah kerja saya hari2….tiiidOoo aje. Sleeping Beauty kan?

ameera 1
Haaaaaaa…..sayalah ni, Ameera Adni Rose. Comel tak saya?
Kalau awak kata saya tak comel tak logik betul, maknanya awak2 jeles dengan saya, kan?


P/S ku : Sekian Terima Kasih.





kalau suka LIKE k... :D

8 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

s h a berkata... Reply To This Comment

wahhh...comelnye baby ameera...ciumkan dia untuk sy ye :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@s h a bole aje sha :) tq ye hehe

Nafira usof berkata... Reply To This Comment

comelnye dia~ nak teom2 jer rasa..

banyak nye BE kat blog ibu nih.. rezeki anak2 tuh..lepas ni kena rajin update blog..:)

Cik Siti berkata... Reply To This Comment

rezeki baby yg cumil..nak baby gak la...:P

mommyYen berkata... Reply To This Comment

ibu,tangan yg comel itu..sgt sgt sgt comel..rasa nak geget je..

hihi..

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Nafira usof hehehe...mekasih mama, nasihat mama ibu dengar..hehe

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@Cik Siti InsyaAllah. Amin. :)

Shiela Latif berkata... Reply To This Comment

@mommyYen geget lah mommy...hehe donlot e pict ni kalau mommy suke :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...