Souvenir dari Sarawak… <3



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
 
Salam semua…hari ni saja ibu nak update story souvenir yang ibu dapat dari adik beradik ibu, Kak Long ngan Moksu juga ayah tersayang yang baru balik bercuti dari Brunei & Sarawak. Waaaaaaa berjalan sakan diorang tau..seronok ibu tengok campur jeles siket2 sebab ibu tak dapat join hihi…
 
Sebenarnya banyak jugak souvenir yang ibu, ayah ngan anak3 dapat dari mereka3 yang bercuti tu. Tapi ibu tepek satu gambar jelah yang paling sweet sekali hihi
 
IMG-20121216-00299_1355659370619_n
nampak macam besor kan? hihihi tapi tangan ibu yang kecik sebenarnya…comel giteww
ibu mmg admire ngan gelang mutiara dari Sarawak ni…dari dulu-dulu lagi ibu suka
tak tau kenapa….sweet sangat bila dipakai..kalah gelang emas hihi
 
Tahun depan Moksu suh kumpul duit dia ajak pergi Sabah pulak…dengar-dengar tu memang dah seronok nak kumpul duit. Tapi entahkan berjaya entahkan tidak hihi…kena  kuatkan hati kentalkan semangat supaya tidak mudah terpengaruh dengan shopping online lepas ni. ceh!

 
Kalau ibu berjaya kawal napsu syaitonnirojim yang tak elok iaitu MEMBAZIR….tak mustahil ibu dapat kumpul duit bawak anak3 jalan-jalan naik belon. kan? caiyok2 ibu!!!!! InshaaAllah ada rezeki ibu ngan anak3 nak naik belon tu. Belon jenama Air Asia pon boleh.
 

P/S ku : tak sabar nak tunggu Cuti Chinese New Year tahun depan ni…holidayyyy Terengganu kite yeayyy!!!





kalau suka LIKE k... :D

1 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

close combat training ebook http://audiobooksplanet.co.uk/John-Dwight/m63471/ free ebook crucible [url=http://audiobooksplanet.co.uk/it/George-Hay/p29068/]stokoe cows torrent ebook download[/url] ebook creation de site web

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...