Alhamdulillah <3 Nuffnang…… 2



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

 
Salam petang semua, tengah lepak-lepak tengok TV tetiba teringin nak update blog pulak. Pastu cek akaun Nuffnang ibu…e’ehhh dah boleh cahsout lah..hahaha dasar orang yang tak tau sabor ibu ni. Malas nak tunggu lagi asal boleh cash out jer terus tekan laju-laju dekat butang iteww.

 
Pastu ada extra bonus lak tu….ada 2 lagi BE baru yang menyinggah ke blog ibu ni. Alhamdulillah, syukur nikmat kepada tuhan yang memberi rahmat. Walaupun ibu main-main jer update blog ni, adalah jugak income tuk ibu yang dok goyang-goyang kaki dekat rumah.

 
Orang perempuan ni kalau dia dah duduk jer dekat rumah, dapat duit tak banyak mana pun dia dah cukup suka…hahahaha, macam ibu ni..lagi-lagi hasil titik peluh sendiri. Tapi kalau yang encik abang bagi tu lagilah ibu sukaaaa hahaha…boleh ibu shopping baju baru untuk Ameera kan? ataupun boleh ibu tambah-tambah barang mekap ibu yang dah tinggal nyawa-nyawa ikan tu haaa. Teruk betul ibu ni kan Ameera?

 
be lagi6
2 BE baru…earning ibu pun dah zero lagi. Jenuh nak kumpul lagi ni…

 
Okeylah, ibu nak sambung maraton cerita Adam & Hawa pulak. Malam kang nak belanja dapur…hari ni menu ibu ngan anak3 bubur sahaja, permintaan dari Adam yang comel tu. Asik nak makan bubur lambok jer hehe

 
P/S ibu : celak…eyeliner…eyeshadow…blusher fink kaler…bla bla bla blaa….tangandidadamatakeatas.










kalau suka LIKE k... :D

BE + Nuffnang + Ameera = <3<3<3 8




بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

 
Salam petang semua….lamanya ibu tak update! sibuk dengan orang baru, bila lama tak update ni skill nak susun ayat adohhh kelaut sungguh. Padahal selama ni buat entri tak pernahnya bersusun ayat dia hahaha. Bukan apa, sekarang ni setiap kali ibu start nak menaip je mesti pala otak terus blank. Tak tau nak taip apa…tu yang ayat cam kelam kabut siket tak tau hujung pangkal cerita nya ni.

 
Agaknya kesan lepas melahirkan 3 orang cahaya mata tak? kot? yelah kot? hahahaha…sebenarnya ibu nak update BE (Buffered Earning) yang ibu dapat dari NUFFNANG lagi…Alhamdulillah ada je BE yang menyinggah ke blog ibu yang tak berapa nak pemes ni…3 BE lak tu yang ON Going…acane nak kaya gini kalau BE banyak pon ibu ni malas nak update? tak update, tak BW acane orang nak datang2 n klik2 mana iklan yang diorang berkenan kan?…tapi adalah jugak yang datang menjengah ke blog cabuk ni…Alhamdulillah.

 
Taklah bersarang sangat gamaknya blog ni hihi…jom tengok BE yang On Going kat blog ibu sekarang ni. TERIMA KASIH NUFFNANGGGGGG…. <3!!
 
be lagi5
Maxis, Dutch Lady, VW Passat SE, 3 berjemaah gituuu…..meh la datang jengah2 selalu blog ibu ni…kang dah cukup wet boleh cash out ibu nak beli baju Ameera hahahaha….
 
Tercakap pasal Ameera Adni Rose lak…ibu nak tepek lah gambar2 Ameera yang terbaru. Gambar2 ni banyak kat FB…semakin hari semakin terserlah kewanitaannya. Lagi2 bila dia start nak berbual tu kan? comelnya dengar suara budak perempuan ni. mengada betul..mengada manja hahahaha…


ameera 4
My cute little honey bees <3

ameera 3
Alolololo….konon2 nak pakai sekap…hihihi

ameera 2
Inilah kerja saya hari2….tiiidOoo aje. Sleeping Beauty kan?

ameera 1
Haaaaaaa…..sayalah ni, Ameera Adni Rose. Comel tak saya?
Kalau awak kata saya tak comel tak logik betul, maknanya awak2 jeles dengan saya, kan?


P/S ku : Sekian Terima Kasih.





kalau suka LIKE k... :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...