Anon Oh! Anon.

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم✿ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ✿ Salam tengah hari semua, ni ibu update hari Jumaat yang mulia saja nak ambik berkat. Hihihi, sebenarnya ibu update ni bersebab, sebab si Anon ni lah. Makin lama ibu biarkan makin banyak pilak komen2 dia kat entri ibu yang lama lama tu. naik rimas lak melihatnya. Caro nee...ibu nak block lah si Anon2 ni dari terus menganggu ruangan komen feveret ibu. Lepas ni takde Anon yang boleh komen kecuali blogger yang berId dan berdaftar ngan blogspot sahaja. Itu kan lebih afdal. Ni nak tengok komen2 berharga kawan2 ibu susah betul. Melaraaaap si Anon ni jer yang komen. Takder keja sangat kot duk sibuk menyepam blog ibu ni. Hihhihi Oklah ibu nak mamam pulaks...lapar lak perut ni.
P/S: selamat jalan Anoooonnnn.

kalau suka LIKE k... :D

5 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Nafira usof berkata... Reply To This Comment

haah.. kat blog mama pon banyak anon~ geram gak tengok komen2 ntah ape2 anon tuh~

umi alya berkata... Reply To This Comment

lama daa cik anon nyorokkan dirinya

Meyra John berkata... Reply To This Comment

Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

Thanks dear!!

Meyra John berkata... Reply To This Comment

Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

Thanks dear!!

Meyra John berkata... Reply To This Comment

Mari join sini, best!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

Thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...