Ameera ku sayang...Rayyan ku sayang...





بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
✿ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ✿
 


Salam petang semua...hari ni ibu berjaya meng update lagi...dah lama ibu tak update blog daily. Kalau dulu tu hari2 ibu dapat update blog...seronok update tentang tumbesaran baby2 ibu. Kali ni baby ameera pulak...



Dari 6 bulan ke 10 bulan...


Ramai yang suka tengok mata ameera ni...pakcik makcik dia semua geram tengok dia ni. Bulat2 ngikut belah ayah dia lah ni. Kalau belah ibu ni muanya kurus kering jer...hihihihi kerja ibu kat rumah selain dari jaga diorang ni semua, ambik gambar jer kejenya...


Muhammad Rayyan...


Yang ni pulak baby ibu yang baru...baru 2 bulan usianya...yang ni baby susuan ibu...ibu sayang kat dia ni ha...ingat lagi tak kat MOKSU...skang ni moksu dah kawin..setahun dah kawin n skang ni baby dia pon dah keluar...ekekeke


Dalam pantang hari tu sempat lah ibu jaga lam 2 ke 3 minggu moksu ni...pastu moksu balik umah abak kat kampung terus pantang kat sana...husband dia yang jaga...perjanjiannya ibu yang patut jaga sampai habis pantang...tapi poksu sibuk nak jaga jugak isteri n anak dia...biarkan jerlah kan...hihi


Tapi nanti bila moksu start kerja balik...ibulah yang akan jaga dak bujang ni ha...mampukah ibu? Kita tengok..nanti bila ibu jaga selalu tak iu update blog...kalau selalu tu maknanya ibu boleh handle lagi kes ni...tapi kalau tak update tu maknanya ibu sedang menjalankan tugas dengan fokus lah tu kaaannn....


Oklah...nak stop dulu...nak tgk anak dara ameera tu pulak....tak padan ngan anak dara...tak reti duk diam...penat jugak ibu duk melayan kerenah anak dara ni...abang2 dia dulu tak jugak penat macam ni...mungkin sebab dia sorang ni yg dapat kelebihan ibu menyusukan....tu yan manjanya dia hanya ibu yang tahu...ayah dia tak tahu tu...huhuhu


P/s : cam nak mintak upah lebih ni kat ayah....


kalau suka LIKE k... :D

1 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Mazatul Azura Muhamad berkata... Reply To This Comment

Salam Ziarah.. Comelnyer anak-anak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...