Ameera dah 10 bulan lah...dah pandai berdiri sendiri...dah ada banyak gigi...




بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
✿ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ✿
 

Salam semua.....apa khabar? Sihat? Alhamdulillah...musim jerebu ni sama sama lah kita jaga kesihatan masing masing ye kawan2. Ibu ngan anak3 duk umah jer ni ha. Nak keluar rumah pon takut, jangan kata keluar rumah...depan rumah ni pon dah kelabu asap je pemandangan...asap jerebu pon sampai masuk dalam rumah.


Baju dah basuh nak hidai kat koridor rumah pon tak lalu sebab asap jerebu boleh dikata tebal sangat...bau pon boleh tahan, jengah jer kepala keluar pintu dah boleh pening lalat dibuatnya. Kalau nak jugak keluar rumah tu pakailah mask yer kawan2. Lebih2 lagi ntuk anak anak kita. Kita ni kuat lagi menahannya...anak kecik ni yang tak kuat menahan penangan asap jerebu ni. Senang dapat penyakit. Jaga jaga k.


Oklah, tutup part jerebu...ibu nak tunjuk siket kehebatan anak dara ibu ni yang baru pandai nak berdiri sendiri...jalan jer belum. Hihihihi...tak sabor pulak ibu nak engok dia jalan kedek kedek. Senang sikit tak yah dukung...kikiki


Ewah ewah ewah....comelnya dia....geramnya ibuuu....cam nak geget geget...


Hihihi...tak lama lagi dah pandai berjalan....pastu dah besar...pastu body baby dia pon bakal hilang...pastu konfem ibu rindu kat body baby lagi...pastu agaknya ibu pon mengandung lagi sebab rindu nak cium peluk baby lagi...huahuahua...tu jela keje ibu kan? 



P/S : eh..punyalah susah payah tah apps pebentah yang ibu donlot kat ipad ni untuk update blog..punya ah susah ibu nak guna...sekali belek2 ada pulak apps blogger ni ha..free bagai...try donlot n terus guna...peh! Terbaek pulak tu...senang lenang jer ngapdet blog guna ipad rupanya...kesian ibu ni lambat no terdedah ngan apps ni...skang ni senanglah ibu nak update blog. Pasalya ibu dah malas nak guna laptop...kesian pulak laptop itu dipandang dengan sepi sekali. Dasar ibu nak yang paling senang aje....keh keh keh keh





kalau suka LIKE k... :D

0 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...