Ameera Adni Rose setelah setahun





Bismillah,  assalamualaikum semua


Ni sajalah ibu nak terai terai update blog guna phone, nak tau jugaklah canggih sangat ker phone ni sampai ayah sibuk sangat suh pilih phone ni. Seronok jugaklah bila dah dapat merasa ni. Syukur ibu kehadrat ilahi kerana menganugerahkan ibu kegembiraan di dalam hati ni. Alhamdulillah. Hehehe


Tajuk lain cerita lain...kan? Selalu ibu cenggini hihihi nak buat cemana dah gini pe'el ibu. Kecelaruan fikiran. Banyak sangat fikir sampai tak synchronize minda dengan perbuatan.


Sedar tak sedar bunga rose ibu ni dah melepasi umur setahun masa raya hari tu. Alhamdulillah ibu bersyukur sangat sangat ke hadrat ilahi di beri kesihatan buat Ameera terus membesar dengan sihat walafiat. Skang ni ibu tengah tunggu dia berjalan pulak. Tak sabar ni nak tengok dia jalan. Geram dah ni..tak sabar nih..hishhhhh...geram ni...geram betul dia main mainkan perasaan ibu ni...saja jer tak jalan padahal dah boleh no tu dia bejalan...hishhhh


ni Ibu nak tepek gambar bujang 2 orang tu tapi tak reti pulak...nak terai jap sampai boleh. Cemana gaknyer...selagi tak lepas selagi tulah ibu tak puas hati ni.




Haaaaaaa....boleh ponnnn...inilah gambar kami sekeluarga yang terbaruuuu. Yesss! Ce tengok muka ameera tu..dah besor pinggan dah bolatnya. Nak lawan ngan ayah dia letteww. Ibu jugak yang menten kuruihhh, Alhamdulillah. Semoga kebahagiaan dan kesihatan kami berkekalan hendaknya amin yarabbal alamin.


Okeylah...takat ni jerrrr dulu ibu update yek? Besok besok ibu rajin ibu snap lagi gambar pastu ibu update lagi blog. Dah makin senang dah ni kannnnnnn...hue hue hue



Ps : ajak ayah tgk citer pontianak dia bantai tido lak...tak syok betullah ayah ni. Kalau takit dilambung ombak...jangan play vcd itew....heeeeee heeee heeeeeeee



kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Nafira usof berkata... Reply To This Comment

alahaiii.. tomeii nye diaaaa...
bulat dah muka dia..
gerammm..:)

qellissa berkata... Reply To This Comment

Diam tak diam dah setahun ek baby u =)...rasa mcm diri ni pun makin tua..huhuhu..

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Nafira usof. Tulah..tembam betul dlm gambar ni..haha

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@qellissa tulah pejam celik pejam celik dah setahun lebih babe...

Eh. U menten jer babe..mana ada nampak tua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...