Bulan yang indah ~




بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
✿ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ✿
 

Salam petang semua...dekat nak maghrib dah ni. Eh. Rajin pulak ibu update blog nih hihi. Semangat tu datang bila ada kawan kawan blog ibu yang dtg baca. Then tinggalkan komen tuk ibu. Pengubat rindu la mama nafira ngan babe qellissa nih. Rasa macam nak aktif balik jer blogging ni. InshaaAllah amin.


Nak update pasal besday ayah yang tak lama lagi ni...lagi baper hari jer lagi tapi ibu dah siap siap belikan ayah hadiah pun. Tak seberapa pun hadiah yang mampu ibu belikan tuk ayah tahun ni. Bajet cikeeettt jerrr yang ibu ada..tapi takper kan ayah? Itupun ayah dah suka sangat kan? Kan? Hehe



Ni jer yang ko mampu shila oiiiiii...sian ayah...ibu nak belikan jenama best ciket apa tew? G-Shock? Karen-Shock? Muehehehe...tapi dah ayah yang tak nak...ayah lah yang bersalah di sini...nak buat cemana? Dia nak try jenama bom ni pulak...eh. B.u.m. Ekuikmen ni...hahaha...Besday org...kita ikutkan aje kehendak dia...sayang laki katekaannn....ekekeke. Bagus ayah ni, tak memilih tak tamak, merendah diri....tak susahkan hati ibu nak kena belikan dia ngan hadiah yang mahal mahal sedangkan dia layak mendapatkannya...ahhh terharu. 



Eh...ni apa plak? Eh. Eh.
Hehehe...bulan ni besday ayah...tapi rejeki ibu melimpah ruah pulak di bulan yang endah ini...Alhamdulillah syukur nekmat kpd tuhan yang memberi rahmat hoowuooowuoo. Ibu dapat hadiah saja2 dari ayah..hari tu ayah gi german...tinggalkan ibu ngan anak3+1anaksusuan tu seminggu kooo...lama giler tu (padahal duk umah tak buat apa sangat pon, jaga anak jerrrr). Konon2 lah gaknyer kan? Ker ibu yang kuat perasan lebih? Muehehe...


Eh. Eh. Dapat lagi? Eh?....
ALHAMDULILLAH...syukur nekmat kpd tuhan yang memberi rahmat hoooowuwooowuwooo. Ibu terpinga pinga bila diberikan menda alah ini. Ibu tak tau kan apa menda ni? Selalu dapat pakai henpon yang outdated jerrrr...berat lah..keras keypad larrhhh...asik heng larrrhhhh..tetiba dapat henpon uptodate cenggini. 


Mekasihhh banyak banyak yah. Ibu doakan rezeki ayah melimpah ruah lagi lepas ni, diberikan kesihatan yang baik, diberikan keberkatan hidup di dunia dan juga di akhirat nanti. Semoga kita jodoh kita berkekalan hingga ke syurga (ngatekan dapat henpon canggih kemain lagi doanya). Tak lupa juga semoga kita dapat sama sama membesarkan anak3 kita sehinggalah mereka dewasa, berjaya, menjadi insan yang berguna, ke anak cucu cicit kita. Amin yarabbal alamin ya Allah.


Kemain berdoa kan? Emang dasar...hehehe oklah...nanti ibu sambung lagi story. Cerita ibu ngan ayah ngan anak anak tersesat singgah kat mersing ritu. Best betul kan mersing skang ni? Apalah susah susah jalan jauh jauh sedangkan kat dlm johor pun ada tempat best cam mersing tu...ah. Nanti
Ah ibu story yer...


Sebelum itu...nah ambik nih!


Eeemmmmmmmuuuuuuuuu.....



Ps : next plan family trip to Mersinggggggggg...yes! InshaaAllah amin.






kalau suka LIKE k... :D

10 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Nida Husna berkata... Reply To This Comment

wahh bestnyeee dapat banyak hadiah

ieda immi berkata... Reply To This Comment

alhamdulillah rezeki .. bukan senang nak dpt hubby yg memahami nie ;)

wardah mustapa berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

hazlina azmi berkata... Reply To This Comment

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Nafira usof berkata... Reply To This Comment

konfius pulak.. bezday sape nih??
hahahahaha.. bezday ayah dapat 1 hadiah jer.. tapi isteri dia dapat 3 hadiah~ hahaahhaha.. x aci neh!

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Nida Husna best dik !

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@ieda immi betul tu...Alhamdulillah. ;)

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@wardah mustapa waalaikumsalam. Ok inshaaAllah sy datang. :)

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@hazlina azmi terima kasih...nanti saya datang blog awak. :)

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Nafira usof hehehe...mmg tak aci...ibu jahat jahat...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...