Bergambar jer...hehe


Bismillah,
Assalamualaikum..


Apa kabar semua...saja nak update ni nak tepek gambar gambar gambar.....ibu ni duk rumah ker jalan jalan ker..dlm keta ker ibu suka ambik gambar. Lagi lagi gambar hero ngan heroin ibu tu.


Yang ni selfie...katanyaaaaa
Kih kih kih..kan org skang sibuk selfie bagai..
So ibu pun nak jugak terai test..betul ke? kikiki




Yang ni heroin ibu...
Cun ker tidaaaaakkkkkkk??



Yang ni lak ibu ambik semalam..
Semalam kan cuti..ayah kat umah kalau ada masa tak reti duk diam..
Ada jer yang dia nak buat ngan terai....
Beruntungnya ibu ayah pandai buat popia otak otak ni..sedapppp hehe



Alahai geramnya ibuuu....yang dia sama macam ayah dia.
Tak reti duduk diam...
Kalau ibu duk sebelah ke..baring ke...mesti sapan...
Macam ni rupanya tanggungjawab ibu yang fully breasfeed baby. 
Bukan mudah..bukan senang..
Tapi Alhamdulillah..semoga pengorbanan ibu berbaloi. Amin. 



Haaa...bujang ni dah boleh makan..
beso botolnya hahaha
Geram tengok budak ni..
Hari ni tak sampai sampai lagi..
Tak datang ker?
relex siket ibu..hehehe


Ps : banyak lagi gambar lam henpon ni hehe

kalau suka LIKE k... :D

2 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Nafira usof berkata... Reply To This Comment

alolololo.. tomeynye heroin ibu.
geram nak teom2 pipinye.

yang boy kecik tuh sape?

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Nafira usof yang kecik tu anak sedara ibu la mama..anak susua ibu..dah macam anak ibu. hari tu jaga dia sekejap..skang ni dah tak jaga..hari hari ibu dok rindukan dia...huahuaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...