Lama tak post gambar lauk pauk hehe...

Bismillah,
Assalamualaikum semua...

Saja petang petang gini update blog lepas belek belek phone nampak pulak gambar makanan lauk pauk...ibu masak cam dah lama tak upload gambar menu ibu masak wit leb kat dlm blog kesayangan ni...

Haaaa..saja nak bagi kecur kecur petang petang ni...hihihi...malam ni macam nak makan kat kedai lak...teringat satu kedai tu jual kuew tiaw goreng...aahhhh dah laparrrrr..

Sebelum tu meh belek belek dulu hehe

Alhamdulillah..ni menu semalam...makan cecah ngan roti gardenia yang enak dimakan begitu sajaaaa......hahaha


Alhamdulillah...yang ni pulak menu anak anak bujang tu ha..nak lauk ni selalu. Makan kena suap pastu nak ngan nasik panas panas...ibu pon terjebak sama sebab nikmat yang amat dimakan ketika hot hot...


Alhamdulillah...yang ni pulak menu pikat suami pulang kerja awal...hahaha...kalau ibu nak ayah balik awal..ibu masak, ibu ambik gqmbqr, pastu ibu send ler kat dia...
TERNYATA IANYA BERKESAN!!!!




Ok...nilah dia kuew tiaw goreng yang ibu teringin malam ni...mintak mintaklah kedai pakcik bukak yer malam ni...janganlah hampakan shayeeee...hehe



Ps : plan kemain lagi...ni call ayah tak dapat dapat...hihi





kalau suka LIKE k... :D

3 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Nafira usof berkata... Reply To This Comment

sedapnye tengok sambal sotong ngan petai tuh.. kecur air liur.. :P

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Nafira usof alahai mama...nanti mama buat sebijik sama k...hihihi

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Nafira usof alahai mama...nanti mama buat sebijik sama k...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...