Bergambar jer...hehe 2


Bismillah,
Assalamualaikum..


Apa kabar semua...saja nak update ni nak tepek gambar gambar gambar.....ibu ni duk rumah ker jalan jalan ker..dlm keta ker ibu suka ambik gambar. Lagi lagi gambar hero ngan heroin ibu tu.


Yang ni selfie...katanyaaaaa
Kih kih kih..kan org skang sibuk selfie bagai..
So ibu pun nak jugak terai test..betul ke? kikiki




Yang ni heroin ibu...
Cun ker tidaaaaakkkkkkk??



Yang ni lak ibu ambik semalam..
Semalam kan cuti..ayah kat umah kalau ada masa tak reti duk diam..
Ada jer yang dia nak buat ngan terai....
Beruntungnya ibu ayah pandai buat popia otak otak ni..sedapppp hehe



Alahai geramnya ibuuu....yang dia sama macam ayah dia.
Tak reti duduk diam...
Kalau ibu duk sebelah ke..baring ke...mesti sapan...
Macam ni rupanya tanggungjawab ibu yang fully breasfeed baby. 
Bukan mudah..bukan senang..
Tapi Alhamdulillah..semoga pengorbanan ibu berbaloi. Amin. 



Haaa...bujang ni dah boleh makan..
beso botolnya hahaha
Geram tengok budak ni..
Hari ni tak sampai sampai lagi..
Tak datang ker?
relex siket ibu..hehehe


Ps : banyak lagi gambar lam henpon ni hehe

kalau suka LIKE k... :D

Candy crush saga punya pasal 0

Bismillah,
Assalamualaikum semua...

Hari ni Ameera nak tunjuk kat semua geng geng blogger ibu acam ane nal main candy crush shaga ni yeeee...

Haaa...

Jom main...

Haaa...guna kaki ker guna tangan ni?


Haa..ok kita mula ye? eksaited ni...


Eh. Adei adei..belum mula dah pecah kepala nak mikir ni....aaahhhh..






Maaf laaa..kita rehat rehat tengok tv jer lah iye?  Lagi shenang..kan?





ps : lamanya ibu tak post cerita bergambar macam niii....rindunya hihihihi




kalau suka LIKE k... :D

Lama tak post gambar lauk pauk hehe... 3

Bismillah,
Assalamualaikum semua...

Saja petang petang gini update blog lepas belek belek phone nampak pulak gambar makanan lauk pauk...ibu masak cam dah lama tak upload gambar menu ibu masak wit leb kat dlm blog kesayangan ni...

Haaaa..saja nak bagi kecur kecur petang petang ni...hihihi...malam ni macam nak makan kat kedai lak...teringat satu kedai tu jual kuew tiaw goreng...aahhhh dah laparrrrr..

Sebelum tu meh belek belek dulu hehe

Alhamdulillah..ni menu semalam...makan cecah ngan roti gardenia yang enak dimakan begitu sajaaaa......hahaha


Alhamdulillah...yang ni pulak menu anak anak bujang tu ha..nak lauk ni selalu. Makan kena suap pastu nak ngan nasik panas panas...ibu pon terjebak sama sebab nikmat yang amat dimakan ketika hot hot...


Alhamdulillah...yang ni pulak menu pikat suami pulang kerja awal...hahaha...kalau ibu nak ayah balik awal..ibu masak, ibu ambik gqmbqr, pastu ibu send ler kat dia...
TERNYATA IANYA BERKESAN!!!!




Ok...nilah dia kuew tiaw goreng yang ibu teringin malam ni...mintak mintaklah kedai pakcik bukak yer malam ni...janganlah hampakan shayeeee...hehe



Ps : plan kemain lagi...ni call ayah tak dapat dapat...hihi





kalau suka LIKE k... :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...