1st time jejak kaki ke pesta layang layang Pasir Gudang...



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
✿ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ✿


Salam semua...aiiii...minggu ni ibu ngan anak3 happy siket la sebab ayah sudi bawak kitorang jalan jalan gi tengok apa yang ada kat pesta layang layang Pasir Gudang. Seronoknya melayan anak3kat sini. Punyalah ramai orang kat sini...

Bila  punyalah ramai orang kat sini, mestilah susah nak parking kjat sini pulak kan? kan? tapi sib baik ada jumpa n dapat parking yang dekat dekat jek kat situ. Yang paling best sekali sampai parking kat atas pembahagi jalan pon ada....hok aloh? boleh jugak gitu? hahaha...kelako lak ibu tengok...


haaa terkejut mak ni ha sampai sampai carik parking rupanya sampai gini sekali org parking kereta...
maklumlah 1st time sampai...hihihi
org lain dah tak heran..ibu jek yang jakun...kesian ibu hihihi


ok...ameera gi taman menan pakai baju ni...gi pesta layang layang pon pakai baju ni..
bukannya apa...baju ni tak panas kat tgh panas yang terik ni...hihihi
ibu recycle jek baju ni banyak kali...
nanti kita pow ayah beli baju baru tuk ameera ye...shian anak dara ibu ni..



masa ni ada orang usha usha ameera...tgk tgk...malu la ameera...ermmm


ok...adam kenan yang kaler kuning ni ibu...



pose siket...



seronoknya adam...biarkan abang nenial tak nak layang layang...
org gi pesta layang layang beli la layang layang..
dia lak sibuk nak beli B Daman jugak...
org dah tak men la B Daman...hihihi



Yes!! TQ ibu n ayah...
boleh kita men kat taman menan tiap petang kan?? hihihi
murah jer ni RM10...ada yang mahal..tapi tuk adam takyah mahal mahal...


dah ke belom snap nih?? hai lah suami...



pis yo....erm lapo balik. nak makan.



dah ayah....jom kita cari makan makan. nak makan. 


ok sebelum balik jom ambik gambor pis yo!!


Itulah dia kenangan ibu ngan anak3 ngan ayah kat pesta layang layang ni. Lenkali boleh ajak lagi...InshaaALLAH panjang umur murah rezeki sampai kita ye sayang3...


P/S : lama rasanya tak update cerita jalan jalan dalam blog ni. 







kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Nafira usof berkata... Reply To This Comment

ramai gak org johor tulis kesah pergi ke sini.. memang musim main layang2 eh Ibu?

anak lelaki sonok lah dpt main layang2 kan~
anak pompuan usha2 bende lain lah.. hehehe..

Ibu menten gojes jer.. slimmm.. jeles tgk~ :)

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Nafira usof kat pasir gudang ni setahun sekali mmg ada pesta layang layang ni...kat sini angin dia mmg sesuai tuk buat pesta layang layang...banyak negaa join...hihi

bujang tu macam macam dia nak...yg anak dara duk usha apa tah? hahahaha

dalila berkata... Reply To This Comment

nama anak kita sama la... :)

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@dalila iye ke? heheeee kebetulan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...