Saja jalan jalan petang gi taman menan tepi laut....





بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
✿ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ✿




Salam malam semua...yeayyy ada masa nak update blog malam ni sambil tunggu ayah balik dari kerja. Hari hari tunggu ayah balik ker..lambat. Tapi takpelah...skang ni ibu dah tak boring sangat tunggu ayah balik...dah boleh mengular sendiri ngan anak3, petang petang boleh bawak anak3 jalan gi taman kat tepi laut tu..


Hihihi orang baru dapat kaki jadik rajin lah siket huahua...lama siket nanti tengok cemana, rajin ke tidak melayan kerenah anak3...okeylah...jom layan gambar ibu ngan anak3 kat taman petang tadi. Seronok ibu tengok anak3 ibu gembira main kat taman tadi...



muehehehehe...yang ni bukan nak gi taman...yang ni nak gi umah orang kawin
saja saja nak tepek..#selfielipsetikmerahkahtenyeee


barusampai..panas badan dulu...yeehaaakkkk!



i laik dengan kecanggihan magik 360 nih...HDR...mantap gambarnya..
i laikkk...


bila nak berenti main tu..lama gak nunggu...pi main benda len pulakkk...



ameera nak usha usha jap ibu...
adalah..
kejap jek eh?..
hihihi....



HDR 360...mantap...sapa tak suka guna rugi...
ekekeke...jangan marah...



laut nun terbentang luas...
ameera suka suasana macam ni ibu...
tolonglah ameera...bawaklah ameera jalan jalan petang cenggini...
hari hari...

ehehehehe...



jom kita balik ye sayang3.....
kita tinggalkan tapak kita kat sini.....
besok besok datang lagi...
ni beteri kemera dah habis...takat ni jer gambar yang sempat ibu snap...
tak sempat nak snap gambar laut tu...besok besok eh...



Alhamdulillah syukur nikmat...diberi kesihatan diri tuk ibu menjaga anak3 ibu ni. Semoga Allah SWT sentiasa memberi kesihatan dan kerberkatan kehidupan di dunia dan akhirat tuk ibu sekeluarga. Ibu hargai sangat sangat kesihatan yang Allah SWT bagi buat masa ini. Semooga ianya berpanjangan amin yarabbal alamin.


P/S ibu: Okeylah ayah pon dah sampai...ibu stop dulu...besok besok update lagi.







kalau suka LIKE k... :D

10 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Mazatul Muhamad berkata... Reply To This Comment

Alhamdulillah... rajin bawak anak-anak ke taman...

Nurulee berkata... Reply To This Comment

ala. comelnya. one happy family ni =D

anajingga berkata... Reply To This Comment

seronok tgk anak2 bermain..satu hari nanti bila mereka membesar kita akan merindui saat2 sebegini..

Alyani Matshah berkata... Reply To This Comment

comelnya ~

Nafira usof berkata... Reply To This Comment

gojesnye ibu dengan lipstik merah tuhhhh.. hehehe

Wahhhh.. dah besar dh Ameera.. comel lah diaaaa~

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Mazatul Muhamad Alhamdulillah...selagi ada kesihatan :). amin.

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Nurulee terima kasih :) amin.

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@anajingga betul tu :( hargai masa kanak kanak mereka ni...masa ni lah yang mereka nak kan kita sentiasa ada dengan mereka.

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Alyani Matshah terima kasih :)

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Nafira usof tq mama :) ameera dah setahun 6 bulan dah hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...