??? blurrrr






بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
✿ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ✿


Salam petang semua..hari Sabtu dah kan?? sekejap jer masa berlalu sekarang ni. Pejam celik pejam celik anak cuti sekolah...pastu naik sekolah pastu cuti sekolah. Macam tak percaya terlalu sekejap je tempoh masa seminggu ni. Berapa hari lagi nak masuk bulan depan pulak..bulan 6. Padahal baruuu jer rasa besday ibu awal bulan ritu. Ni dah nak masuk bulan 6 pulak. 


Hari ni saja nak update pasal anak dara ibu...Ameera Adni Rose. Takde apa sangat pasal anak dara ni hihi...boring boring tak tahu nak update pasal apa. Tadi ibu pakai kan dia inai..jari tangan n kaki. kih kih kih kih kih kih kesian jadik mangsa keadaan kebosanan ibu. keshiaaannnn....


Nampak tu?? yang kat tangan dah settle..tak lama sekejap je..
yang kat kaki dlm proses..letak masa dia tidur..maknanya yg kat kaki ni mesti lebih pekat lagi warnanya
anak dara..belum sekolah bolehlah ibu pakaikan...kesiaaaaannnnnn




Nampak tu cara dia makan..
dia ni tak lah besar mana..tapi dia punya selera sama dengan ayah dia
kuat makan...lapar mata kata orang...
ambik tamak tapi tak habis...
tapi ayah dia tak suka membazir...kalau ambik makanan mesti habis



hmmmm...hari yang agak membosankan...hmmmm 


P/S : abang Nenial hari tu baru periksa untuk tahun 1...Alhamdulillah dapat no 2 dlm kelas. Alhamdulillah. Walaupun baru periksa kecil jer ibu n ayah cukup gembira. Ayah janji no 1 dapat basikal..tapi dapat no 2 pon dapat juga basikal. Ayah sayang Nenial sangat tu :)





kalau suka LIKE k... :D

2 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Nafira usof berkata... Reply To This Comment

Salam Ibu..

hehehehe.. comel lah anak dara pakai inai. cam ner ibu pakaikan yer??
dia tak jaga ke masa ibu letak inai tuh.. pandai betol ibu pakai kan.. hehehehe.

Amboiiiiii.. sampai 3 ketul roti skali amik.. hahahahaha.. comel sangat. boleh habes ke tu cayangggg?

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Nafira usof susah jugak nak pakaikan tu..kat tangan dia dah pakaikan kena pegangkan tangan dia tu...dia macam mengelesat tak selesa duduk gitu hahaha

kat kaki senang sangat sebab dia tidur. dah jadik mmg comel.

siket jek makannya. bukan habis pon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...