Ibu belum mengandung .... :(


 photo bismillah_zpse3a79df3.gif


Salam petang semuaaaa...ha hari nnak cerita siket, nak betulkan berita pasal ibu mengandung dalam entry yang lepas ni.. Masa tu ibu ingat ibu mengandung, tapi bila cek balik sebenarnya ibu tak mengandung :( huhuhuhu salah faham yang tak pernah pon terjadi sebelum ni.


Gara gara BFF ibu terlewat 2 minggu bulan ni jadik ibu ingat ibu mengandung, siap buat peknensi test lagi kat rumah. Nampak line 1 teranf 1 kabur, tu yang yakin konfiden sangat lah ibu menggandung sedangkan tidak. Ibu redo jer yang penting lain kali boleh cuba lagi hehehe


Tapi sebenarnya ibu belum plan pon nak mengandung lagi, kira bajet yang ini ibu ingat kes eksiden ke apa haha..rupanya salah faham jek. Okeylah..tu jek nak story sebab nak betulkan salah faham ini. 



P/S : ada rezeki bulan lain tahun lain ibu mengandung lagi hehehe. In Shaa Allah aamiin.

kalau suka LIKE k... :D

2 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Nafira usof berkata... Reply To This Comment

Takpe ibu~
InsyaAllah.. ade rezeki lain nanti.
hehehehe

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Nafira usof iyelah mama..ada rezeki lain agaknya nanti hehehehe

ps : yang sebenarnya ibu pon belum berapa nak ready. terkejut pon ada. kesian kat ameera.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...