Taman indah..... 5



 photo bismillah_zpse3a79df3.gif



Salam semua...haaa rajin lak ibu nak apdet blog kikiki. Bukan apa banyak BE yg masuk rasa rugi pulak. Walaupun yg datang jengah ke blog ibu ni tak ramai mana tapi ibu hargaiiiii sangat sangat. Lebih lebih lagi pada yang tinggal kan komen. Terbaekkkk!!!


Okeh...hari tu ibu balik rumah kampung kejap...rumah allayarhamah/allayarham mak & ayah....ibu dah tak ada orang tua. Skang ni dah jadi anak yatim piatu...tapi rumah kampung tu ka long ibu yang duduk n dia yang jaga rumah kampung tu. Alhamdulillah..kalau luaran tu memang dijaga dengan baik lah.


Bila ada ibu bapa dengan tak ada ni memang rasa banyak bezanya. Tak sama macam dedulu punya feeling nak balik rumah mak ayah. Macam dah taka ada seri lagi...sedihnya tuhan jer yang tahu. Tapi redha dengan ketentuanNYA. Setiap yang hidup pasti merasa akan mati. Al-Fatihah untuk kedua orang tua ibu.


jom ibu bawak melawat kawasan sekeliling rumah kampung tu :)












begitulah pemandangan taman yang indah dirumah kampung ibu
pada org tak taulah tapi pada ibu memang dah win sangat lah nih kan
credit to kak long ibu sebab banyak melabur duk beli bunga orkid
ngan macam macam jenis bunga yang lain..belum masuk bab pasu lagi tuh
sendiri dah minat sendiri lah tanggung ye tak?
hehehe



Tapi dalam banyak banyak pasu...ini yang paling win sekali
.
.
.
.
.
.
.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA



PS : kasut keje sape lah yang jadik mangsa...asal boleh je...







kalau suka LIKE k... :D

BE baru yang banyak Alahamdulillah :) 2



 photo bismillah_zpse3a79df3.gif


Salam petang semua...lamanya tak apdet! rindu giler!...ni ibu nak apdet pasal BE pulak..asik apdet pasal menu jer kan? terharu ibu ngan Nuffnang nih..walaupun ibu tak rajin apdet blog tapi masih lagi sudi bagi BE menyinggah di blog ibu yang cabuk tu. TQ ya Nuffnang..


Adalah jugak bukan banyak banyak sangat. Tapi pada ibu kiraq dah banyak sangatlah tu Alhamdulillah. Ibu skang ni tak rajin macam dulu dulu. Kalau dulu tu hari hari adaaaa jek ibu apdet blog. Kekakadang satu hari sampai 2 ke 3 entry, masa memula blogging tu kan cam kemaruk sket ahahaha. Skang nih dah malas tak sama macam dedulu. 


ada 4 yang masih on going..



Ps : mekasih nuffnang...InshaaAllah lepas ni apdet blog hehehe





kalau suka LIKE k... :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...